Το τέλος του Survivor 5 - Η ημερομηνία του φινάλε

Τότε θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το τέλος του Survivor 5 - Η ημερομηνία του φινάλε

Μπορεί το Survivor 5 να έλεγαν πως θα "σκίσει" σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, όπως φαίνεται το γεγονός πως βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... δηλαδή τσακωμούς χωρίς λόγο, ψεύτικους έρωτες, αλλά και στημένους αγώνες (δείτε εδώ), έχει κουράσει τους τηλεθεατές.

Τα ποσοστά που σημειώνει βέβαια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους! Μπορεί μια ημέρα να βρίσκονται στα ύψη και τα τερματίζει πρώτο στην prime time ζώνη, όμως την επόμενη μπορεί να βρεθεί πολύ χαμηλά.

Όπως και να έχει, ο Ατζούν προσπαθεί όσο μπορεί να το κρατάει σε σταθερά επίπεδα. Μάλιστα, για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, βάζει στο παιχνίδι 4 νέους παίκτες που θα φέρουν μεγάλες εντάσεις.

Η ημερομηνία που φημολογείται πως θα δούμε το φινάλε του Survivor 5

Το γεγονός πως ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει πως το έπαθλο είναι η νικήτρια ομάδα να πάει στο πάρτι της ένωσης της Τουρκίας, έκανε πολλούς να σκεφτούν πως και η ένωση στο Ελληνικό δεν θα αργήσει να γίνει.

Και αν σκεφτεί μάλιστα κάποιος πως βρισκόμαστε στα μισά ουσιαστικά - αν γίνει σύντομα η ένωση - του Survivor 5, αυτό σημαίνει πως θα δούμε τον μεγάλο τελικό γύρω στις 25 Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Η κλασική δηλαδή ημερομηνία πάνω κάτω.

Αυτός είναι ο φετινός νικητής βάσει στατιστικών

Στους Διάσημους πρώτος έρχεται ο Στάθης Σχίζας και ακολουθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Τζο Μαριδάκη. Όσον αφορά τους Μαχητές, στην δεύτερη θέση φιγουράρει ο Σπύρος Μαρτίκας και στην τρίτη η Θωμαΐς Εμμανουηλίδη με πρώτο βέβαια τον Άρη Σοϊλέδη.

Στους Κόκκινους η πιο αδύναμη παίκτρια είναι η Μυριέλλα και ακολουθεί ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στους Μπλε οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.