Survivor 5: Πάτησαν ελληνικό έδαφος οι 4 φιναλίστ - Οι πρώτες τους συναντήσεις στη βίλα στην Ανάβυσσο

Ποιους πρόλαβαν να συναντήσουν;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor 5: Πάτησαν ελληνικό έδαφος οι 4 φιναλίστ - Οι πρώτες τους συναντήσεις στη βίλα στην Ανάβυσσο

Λίγες ώρες μόλις απομένουν πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 5 που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 5/7 το απόγευμα στο Γαλάτσι και οι τέσσερις φιναλίστ έγινε γνωστό πως έχουν φτάσει ήδη στην Ελλάδα. Οι παίκτες άφησαν πίσω τον Άγιο Δομίνικο και πέρα από το ότι θα τα δώσουν όλα προκειμένου να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το έπαθλο, είχαν και λίγο χρόνο ώστε να συναντήσουν δικά τους πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους τέσσερις δε θα είναι και η Σταυρούλα Χρυσαείδη, καθώς ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε. Έφτασε και η ίδια στην Ελλάδα και μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι της επιφύλασσαν μια πολύ θερμή υποδοχή, όπως αντίστοιχα και στον Νίκο Γιάννη που έφτασε περίπου το ίδιο διάστημα.

Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την άφιξη των φιναλίστ του Survivor στην Ελλάδα

Μετά το χθεσινό επεισόδιο Μαίη και Ασημίνα διεκδικούν μια θέση στην τριάδα του τελικού, όπου ήδη βρίσκονται οι Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας.

Οι φιναλίστ έφτασαν στην Ελλάδα περίπου στις 4 με 5 το πρωί και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε μία βίλα κοντά στην περιοχή της Αναβύσσου όπου και θα μείνουν τις δύο αυτές ημέρες. Λίγες ώρες αργότερα σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και το αποκλειστικό της ρεπορτάζ στη Super Kατερίνα, συναντήθηκαν με τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέβησαν στη βίλα με ένα βαν από την παραγωγή.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν οι σχέσεις των παιδιών, οι οποίες όμως θα είναι το βράδυ στο άλσος, αλλά μόνο γονείς και αδέρφια. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τη μητέρα του που ήρθε από τη Θήβα, 12 ταψιά γαλακτομπούρεκο, προκειμένου να κεράσει τα παιδιά και τα μέλη της παραγωγής.

Ανατριχιαστικό το trailer 5/7 μια ανάσα πριν τον ημιτελικό

Οι 4 παίκτες του Survivor 5 επέστρεψαν στην Ελλάδα και είναι έτοιμοι να δώσουν την μεγάλη τους "μάχη" για μια θέση στον μεγάλο τελικό (δείτε που θα διεξαχθεί). Μάλιστα, πάτρια εδάφη πάτησαν Νίκος και Σταυρούλα και συναντήθηκαν με τις οικογένειες τους.

Στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές ώρες ακούμε τους 4 φιναλίστ να μιλάνε για την εμπειρία τους όλους αυτούς τους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Είναι οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες και κατάφεραν με την αξία τους να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, στον ημιτελικό δεν θα φτάσουν και οι 4 ημιτελικό. Μαίη Εμμανουηλίδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση. Οι τηλεθεατές λοιπόν, θα αποφασίσουν ποια από τις δυο θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα στο αποψινό 5/7 live.

Να σημειωθεί πως και ο Γιώργος Λιανός έχει φτάσει στην Αθήνα εδώ και πολλές ημέρες. Μάλιστα, όταν οι κάμερες τον "τσάκωσαν" στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μια ερώτηση δημοσιογράφου τον ενόχλησε.