Πανικός στον ΑΝΤ1 με τα χθεσινά 22/6 νούμερα που έκανα οι Άγριες Μέλισσες - Δεν το περίμενε κανείς αυτό!

Έφυγε το MasterChef από την μέση και συνέβη το απίστευτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στον ΑΝΤ1 με τα χθεσινά 22/6 νούμερα που έκανα οι Άγριες Μέλισσες - Δεν το περίμενε κανείς αυτό!

Έφυγε το MasterChef από την μέση και οι Άγριες Μέλισσες κατάφεραν κι έκαναν τεράστιο πανικό στον ΑΝΤ1 όταν πήραν στα χέρια τους οι ιθύνοντες τα χθεσινά 22/6 νούμερα τηλεθέασης.

Για πρώτη φορά ίσως μέσα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν η σειρά του ΑΝΤ1 κατάφερε και έσπασε κάθε ρεκόρ στα μηχανάκια της AGB σημειώνοντας το πιο υψηλό και ανίκητο ποσοστό στην prime time ζώνη. Πλησιάζουν σχεδόν τα νούμερα που σημείωνε το ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Για την ακρίβεια οι Άγριες Μέλισσες κατάφεραν το βράδυ της Δευτέρας να κάνουν στο δυναμικό κοινό 31,8% με απίστευτα τέταρτα: 24,8-32,1-29,1-34,9-38,2

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 16,3
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (Ε) 12,1
  • ALPHA: Greys Anatomy 6.8
  • ΑΝΤ1: Εργαζόμενη γυναίκα 11.8
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 17.5
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 31.8
  • STAR: Unlocked 16.9
  • ΣΚΑΙ: Θα γίνει της πολυκατοικίας 7,4
  • Mega: Λάκης ο Γλυκούλης 4,9

Δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Ποιες Άγριες Μέλισσες; Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα χτυπήσει κόκκινο σε νούμερα

Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει επίθεση στα νούμερα τηλεθέασης με μια ολοκαίνουρια σειρά που έχει κάτι από της «Ελλάδος τα παιδιά» καθώς η δράση της εξελίσσεται σε ένα... στρατόπεδο. Μετά την επιτυχία των Άγριων Μελισσών αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 να στοιχηματίσουν και την επόμενη σεζόν στην μυθοπλασία.

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον ελληνικό στρατό. Η οικονομική κρίση έχει φέρει τα πάνω-κάτω και οι στρατεύσιμοι θα τα βρουν δύσκολα. Και γι’ αυτό ευθύνεται ο Μάκης Πιτταράς («Αστέρας Ραχούλας», «Πέτα τη φριτέζα» δείτε εδώ πότε τελειώνει οριστικά αυτή η σειρά) που υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο της νέας κωμωδίας που ετοιμάζεται για λογαριασμό του ΑΝΤ1 με τον τίτλο «Army (Στρατός)». Η ιστορία έχει ως εξής:

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό tv24

Ο υπουργός Αμυνας αποφασίζει τη συγχώνευση δύο στρατοπέδων λόγω οικονομικών δυσχερειών του κράτους. Στο ένα στρατόπεδο οι στρατεύσιμοι είναι σκληρά εκπαιδευμένοι, με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση και πάθος για τον στρατό και στο άλλο είναι πιο χαλαροί χαρακτήρες, που έχουν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Τώρα οι δύο μονάδες πρέπει να γίνουν μία και η συνύπαρξή τους θα φέρει πολλές κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που προκύπτει από μια τέτοια κατάσταση καθώς τον πρώτο λόγο έχουν οι διοικητές των δύο στρατοπέδων μεταξύ των οποίων δημιουργείται μεγάλη κόντρα. Η αιτία προφανής. Οι δυο τους αντιμάχονται τόσο για την εύνοια του υπουργού Αμύνης όσο και για το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του νέας μονάδας.

Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Από σμήναρχος... διοικητής

Ποιος έχει προτέρα θητεία στις Ενοπλες Δυνάμεις και θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο διοικητή; Μα φυσικά ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μετά το τέλος της κωμωδίας «Πέτα τη φριτέζα» θα επιστρέψει και πάλι τηλεοπτικά υποδυόμενος έναν χαρακτήρα που δεν του είναι και τόσο άγνωστος. Το αντίθετο. Ποιος δεν θυμάται τον σμήναρχο Κάκαλο, τον επικεφαλής στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούσαν ο επισμηνίας Καραβανέας, οι σμηνίτες Βλάχος, Ντάλας, Χλαπάτσας, Πλαπούτας και στο οποίο εργαζόταν μαζί του η Μπουμά και η Ντίνα; Τώρα ο ηθοποιός θα πάρει βαθμό... διοικητή και αναμένονται σκηνές απείρου... καψονιού. Για την ανεύρεση του καστ θα γίνουν οντισιόν καθώς στη σειρά θα λάβουν μέρος πολλοί νέοι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους φαντάρους. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε φυσικούς χώρους και η παραγωγή αναζητεί ένα εγκαταλειμμένο κτίριο το οποίο θα προσαρμόσει σε στρατόπεδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.