Ψυχοκόρες: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Τάσος κλέβει την Δεσποινιώ και την βγάζει στο κλαρί

«Είσαι ότι πιο όμορφο έχω δει ποτέ στην ζωή μου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Τάσος κλέβει την Δεσποινιώ και την βγάζει στο κλαρί

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, που έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Η μόνη διέξοδος της Φρόσως στη χαρά είναι οι βόλτες και τα όνειρα που κάνει με τον Μέλιο. Οταν εκείνος αποκαλύψει στην Ευανθία την πρόθεσή του να πάρει την ψυχοκόρη τους και να φύγουν, όλα αλλάζουν...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24, η Ευανθία γνωρίζοντας πως ο Ηλίας δεν μπορεί να κάνει παιδί, θα φέρει σύντομα σε επαφή τη Φρόσω με τον Μέλιο αφού καταλαβαίνει πως ο ένας έχει αρχίσει να δένεται με τον άλλον. Οι δύο νέοι που θα νιώσουν μαζί τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα, θα αρχίσουν μοιραία να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Μεταξύ άλλων θα αποφασίσουν να φύγουν από το σπίτι και τη δούλεψη του Ηλία Νάτση και της γυναίκας του.

Μάλιστα, ο Μέλιος θα κρατάει τα χρήματα που βγάζει από τα κτήματα του Ηλία, ως κόρη οφθαλμού, προκειμένου να φτιάξει για τη γυναίκα του ένα σπίτι καλύτερο από αυτό που έχει το αφεντικό του, γεγονός που θα εκμυστηρευτεί και στην Ευανθία. «Θέλω, κυρά, να μου κρατήσεις τα χρήματά μου, μην τα χάσω, εγώ όλη μέρα λείπω στα κτήματα», θα της πει με την καλή του την καρδιά. «Εγνοια σου κι εγώ κάτω από το στρώμα μου θα σου τα φυλάξω, παιδί μου», θα του απαντήσει εκείνη και θα συνεχίσει: «Γιατί όμως έχεις τόσο άγχος;».

Ψυχοκόρες το μέλλον της Δεσποινιώς

«Με αυτά και ακόμα τόσα θα φτιάξω ένα παραμυθένιο σπίτι για μένα, τη Φρόσω και το παιδί μας. Σύντομα, κυρά, θα φύγουμε από εδώ. Θέλουμε να πάμε στο χωριό της Φρόσως να φτιάξουμε τη φαμίλια μας», θα αποκαλύψει και η Ευανθία που έχει καταλάβει πως η Φρόσω διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, θα ταραχτεί στην ιδέα πως το παιδί που λογάριαζε για δικό της, μπορεί να μην το έχει ποτέ.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Αυτοί είναι οι 4 παράνομοι έρωτες που θα δούμε στην συνέχεια της σειράς

Ψυχοκόρες: Το δηλητήριο

Όσο η Φρόσω ετοιμάζεται να γίνει μητέρα και να χαρίσει στον Μέλιο το ωραιότερο δώρο της ζωής του, η Ευανθία σκέφτεται τρόπους για να ξεφορτωθεί τον τελευταίο καθώς δεν είναι διατεθειμένη να της πάρει το παιδί της κανείς. Ζητά πρώτα συγχώρεση από τον θεό και στη συνέχεια καλεί στο σπίτι της τον Μέλιο για να τον περιποιηθεί.

«Τι είναι όλα αυτά, κυρά; Για μένα;», θα τη ρωτήσει και φυσικά εκείνη θα του πει ότι θέλει με τον τρόπο της να τον ευχαριστήσει για το καλό που έχει κάνει στην οικογένειά της. Το αγόρι, που μόνο το καλό βάζει με το μυαλό του, θα ανταποκριθεί και φυσικά θα δοκιμάσει από τα καλούδια που θα του προσφέρει. Ούτε για μια στιγμή δεν θα σκεφτεί πως κάποια από αυτά φτιάχτηκαν με δηλητήριο.

Οπως θα δούμε, ο άντρας θα χάσει σύντομα τις αισθήσεις του και εκείνη για να τον ξεφορτωθεί, θα τον ρίξει στο πηγάδι που έχουν στην αυλή. Η Φρόσω που λίγο αργότερα θα τον περιμένει στο δωμάτιό της και εκείνος θα είναι άφαντος, δεν θα ξέρει τι να σκεφτεί, το ίδιο και ο Νάτσης που θα παρατηρήσει πως ο άντρας δεν πήγε την επόμενη μέρα στα κτήματά του για δουλειά...