Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις! Τα σχέδια της Κάτιας ανατρέπονται και γίνεται έξαλλη!

Τι θα δούμε απόψε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις! Τα σχέδια της Κάτιας ανατρέπονται και γίνεται έξαλλη!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1! Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Γυναίκα χωρίς όνομα;

Τα σχέδια της Κάτιας ανατρέπονται και γίνεται έξαλλη! Διαβάστε παρακάτω...

ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 140
Η Μαρίνα με τον Μιχάλη και τον Κωστή προσπαθούν να βρουν μια λύση για το παιδί που να είναι κοινά αποδεκτή, χωρίς να χρειαστεί να ανακατευτεί η Δικαιοσύνη. Αυτό, ανατρέπει εντελώς τα σχέδια της Κάτιας, η οποία γίνεται έξαλλη, συνειδητοποιώντας ότι αυτό παρατείνει την αγωνία της για το αν θα έχει ποινική εξέλιξη η συμμετοχή της στην απαγωγή και την παράνομη υιοθεσία της μικρής.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει! «Ο κόσμος μου γυρνούσε την πλάτη γιατί...»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που υποδύεται την κακομαθημένη Ελλη στην καθημερινή σειρά, αποκαλύπτει τα πάντα για τον νέο έρωτα που μπαίνει στη ζωή της, τον Αρη, εξηγεί γιατί στα μάτια της η Μαρίνα είναι η μεγαλύτερή της εχθρός και δεν αποκλείει στο μέλλον οι δυο τους να γίνουν πολύ καλές φίλες. Διαβάστε παρακάτω...

Ποια είναι η εντύπωση που σχηματίσατε για την Ελλη όταν πρωτοδιαβάσατε το σενάριο;
«Λέω “εντάξει, κόντρα ρόλος”. Δεν ήξερα από πού να την πιάσω. Αν δεν είχα συζητήσει άμεσα με τη Μαρία Γεωργιάδου προκειμένου να μου εξηγήσει κάποια πράγματα, θα είχα χαθεί για αρκετό καιρό».

Τι σας είπε και σας ξεμπέρδεψε;
«Προσπάθησε να μου εξηγήσει την ψυχολογία της ηρωίδας και πώς προκύπτει αυτός ο χαρακτήρας που έχει. Τι έχει ζήσει για να φτάσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και την κατάλαβα. Είναι καλό να έχουμε αυτή τη λειτουργία οι ηθοποιοί, να παρασυρόμαστε και να ζούμε και λίγο τον ρόλο. Η φαντασία κάποια στιγμή δεν είναι αρκετή».

undefined

Δηλαδή είστε και λίγο... Ελλη τώρα;
«Δεν είναι ότι έχω πάρει τον χαρακτήρα της αλλά κάποια στοιχεία της που τα μετουσιώνω σε κάτι καλό. Γιατί έχει καλά στοιχεία. Δεν παραδίνεται ποτέ, ξαναπέφτει με τα μούτρα στον έρωτα κι ας είναι απογοητευμένη, αναγεννιέται και αντέχει. Εχει πολλή αγάπη μέσα της. Απογοητεύεται ξανά και ξανά αλλά δίνεται. Αλλοι άνθρωποι κουμπώνονται. Εκείνη είναι μαχήτρια».

Στην αρχή φαινόταν η κακιά της υπόθεσης αλλά τώρα θεωρείτε ότι έχει ελαφρυντικά για τον τρόπο που λειτουργεί;
«Ναι και νομίζω ότι στα επόμενα επεισόδια θα αποδειχθεί ακόμη πιο δικαιολογημένη η όλη της στάση και χαίρομαι καθώς μου αρέσει να δικαιώνω τους χαρακτήρες που παίζω».

Πάντως τον Κωστή τον αγάπησε πολύ.
«Αυτή είναι η αδυναμία της. Ωστόσο έχω την αίσθηση ότι από ένα σημείο και έπειτα δεν λειτουργούσε με την αγάπη της αλλά με εγωισμό και πείσμα κι αυτό που ένιωθε έγινε αρρωστημένος έρωτας».

Τη Μαρίνα θα συνεχίσει να τη θεωρεί εχθρό της ή θα της περάσει αυτό το μένος;
«Δεν ξέρω αν θα της περάσει αργότερα, αλλά στο άμεσο μέλλον σίγουρα όχι. Νομίζω όλοι οι άνθρωποι θέλουμε έναν εχθρό για να θεωρούμε ότι είμαστε καλοί και στη Μαρίνα βρίσκει τον μεγαλύτερο. Είναι ο πιο γνώριμος τρόπος για εκείνη να ρίχνει ευθύνες. Εχει και την Κάτια στην... μπούκα όπως και τον πατέρα της και τον Κωστή αλλά η Μαρίνα θεωρεί ότι είναι βασικός παράγοντας για τη δυστυχία της».

undefined

Θα μπορέσουν ποτέ να τα ξεχάσουν όλα και να γίνουν φίλες;
«Εγώ δίνω μεγάλες πιθανότητες. Ποντάρω σε αυτή τη φιλία που θα μπορούσε να προκύψει μόνο μέσω των παιδιών. Η ανάγκη της μιας να βρει το παιδί της και της άλλης να μεγαλώσει τα δικά της παιδιά με έναν διαφορετικό τρόπο από εκείνον που η ίδια μεγάλωσε μπορεί να της ενώσει. Αλλά αυτό ίσως να συμβεί πολύ αργότερα και εφόσον εξασθενήσει το θέμα του Κωστή».

Η Κάτια φέρεται στην Ελλη με μητρικό ενδιαφέρον. Το καταλαβαίνει εκείνη;
«Ισχύει αυτό. Εχει αρχίσει να τη βλέπει με διαφορετικό μάτι και συνειδητοποιεί πράγματα. Νομίζω ότι πρόκειται για την κλασική σχέση μητέρας και κόρης. Οταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στη ζωή του παιδιού φταίει η μαμά ή ξεσπάει στη μαμά και εκείνη είναι εκεί πάντα. Το γεγονός ότι δεν θέλει τον Αντρέα στο σπίτι, δείχνει ξεκάθαρα την αντίδραση ενός παιδιού που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η μητέρα του έχει μια νέα σχέση. Συνέβη και σε μένα. Οταν χώρισαν οι γονείς μου και πέρασαν τα χρόνια, η μαμά μου μας γνώρισε μια νέα της σχέση και δεν ήθελα με τίποτα να αποδεχτώ την κατάσταση παρόλο που ήξερα μέσα μου ότι πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της. Εχει να κάνει με τον φόβο που έχει κάθε παιδί μη χάσει τον γονιό του».

Η Ελλη έχει πια δύο μαμάδες καθώς έχει εμφανιστεί και η Αλίκη.
«Με την Αλίκη νομίζω ότι θα αναπτύξουν μια πολύ καλή σχέση. Ούτως ή άλλως η βιολογική της μητέρα γνωρίζουμε ότι έχει κάποια ψυχολογικά θέματα τα οποία την κρατούν λίγο μακριά από τους υπόλοιπους ανθρώπους γενικά και από την κόρη της ειδικά. Αν η Ελλη μπορεί να στηριχτεί σε κάποιον συναισθηματικά αυτή είναι η Αλίκη. Σε θέματα που επιζητούν άμεση λύση και δράση απευθύνεται στην Κάτια. Κάτια και Αλίκη είναι μια μαμά για την Ελλη».

Η ηρωίδα σας, μετά από όσα έχει περάσει, νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική, απαγωγή, πυροβολισμό, ξαναστέκεται στα πόδια της και ερωτεύεται τον Αρη, τον οποίο υποδύεται ο Ιβάν Σβιτάιλο.
«Ναι και ταιριάζει πολύ στον ρόλο αυτό. Είναι ένας τύπος μπρουτάλ, που δεν δίνει σημασία στο γεγονός ότι είναι πλούσια. Της δείχνει από την αρχή ότι δεν τον ενδιαφέρει ποια είναι και όλο αυτό την ελκύει. Η Ελλη αρχικά ζητάει να τον διώξουν από τον Ομιλο. Ολο μέσα στην κόντρα είναι αυτό το κορίτσι».

Φαίνεται ένας εντελώς διαφορετικός τύπος από αυτούς που έχει γνωρίσει.
«Και είναι. Αυτό την ιντριγκάρει γιατί δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Χριστόφορο, ούτε με τον Κωστή. Εκείνοι είναι δικηγόροι, δουλεύουν σε ένα γραφείο, έχουν άλλο στυλ. Εκείνος είναι ένας “άξεστος” άνθρωπος, που είναι εξοικειωμένος με τα άλογα και τη φύση και δεν υπολογίζει στο χρήμα. Ξεκινάει μεταξύ τους μια κόντρα και η Ελλη προσπαθεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να επιβληθεί. Αυτός όμως δεν σηκώνει επιβολή. Σε εκείνον δεν καταφέρνει να απαιτήσει τον σεβασμό του αλλά να τον κερδίσει. Και οι μεγαλύτεροι έρωτες ξεκινούν από μια κόντρα. Ο Αρης, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, έχει παρελθόν με τους πλούσιους και δεν τους πάει καθόλου. Εχει κάποια στερεότυπα στο κεφάλι και ο ένας θα ανατρέψει τη φιλοσοφία του άλλου».

Είναι αλήθεια ότι είχατε λόγο στην επιλογή του ηθοποιού που θα αναλάβει τον ρόλο;
«Ναι. Είναι σημαντικό να κάνουμε σωστές επιλογές που να μας ταιριάζουν. Η παραγωγή αλλά και το κανάλι το επέτρεψαν αυτό να συμβεί και είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί σημαίνει ότι με έχουν έγνοια».

undefined

Ο Κωστής θα αντιδράσει στη νέα αυτή σχέση;
«Ο Κωστής δεν ενδιαφέρεται για την Ελλη, αλλά αν θιγεί ο αντρικός του εγωισμός μπορεί και να γυρίσει για να ζητήσει τα ρέστα. Είναι αρσενικό και τα αρσενικά διεκδικούν ακόμη και αυτό που δεν θέλουν».

Νιώθετε ότι η Ελλη έχει γίνει πιο συμπαθής στο κοινό;
«Στα πρώτα είκοσι επεισόδια έβγαινα στο δρόμο και με ρωτούσαν “είσαι η Ελλη;”. Οταν τους έλεγα “ναι”, άλλοι έκαναν μορφασμό, άλλοι μου γυρνούσαν την πλάτη και με είχε πιάσει άγχος. Σκεφτόμουν ότι σε λίγο δεν θα μπορώ να βγαίνω από το σπίτι μου. Μετά που άρχισε να δικαιολογείται ο χαρακτήρας της βλέπω εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση. Συμπάσχουν και λίγο μαζί μου γιατί μου λένε “τι έχεις τραβήξει κι εσύ!”. Κι αυτό είναι καθησυχαστικό. Οι μεγάλοι άνθρωποι πιστεύουν κιόλας αυτά που βλέπουν ως αληθινά. Είμαι από την Τήνο και τους ξέρω όλους εκεί. Παίρνουν τη γιαγιά μου οι γνωστές της και εκείνη τους δίνει το τηλέφωνό μου και με ρωτάνε “παιδί μου, είσαι αλήθεια στο ψυχιατρείο;”, “κλαις στ’ αλήθεια;” και τέτοια».

Ως τηλεθεάτρια πώς θα θέλατε να δείτε τους ήρωες της σειράς;
«Θα ήθελα η Μαρίνα να βρει την κόρη της. Από ίντριγκα να μάθει η Κάτια και η Μαρίνα τους δεσμούς αίματος που έχουν, να δω τον Κωστή επιτέλους στη φυλακή και την Κάτια να πληρώσει για όσα έχει κάνει. Ως Ελλη όμως θα ήθελα να ηρεμήσει και να είμαστε καλά. Για τη δική μου ηρωίδα εύχομαι να βρει τη σιγουριά και την ασφάλεια που τόσο της λείπει και να δει τον κόσμο διαφορετικά».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ