"Αστέρια στην Άμμο": Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο (17/9)! Η Αλκμήνη παθαίνει έμφραγμα!

Εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε! Μάθετε τι θα συμβεί πριν το δείξει η τηλεόραση!

Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο (17/9) της νέας σειράς του AlphaTv, «Αστέρια στην Άμμο», του Ανδρέα Γεωργίου! Η Αλκμήνη παθαίνει έμφραγμα!

Τι θα συμβεί στο 4 επεισόδιο;

«Αστέρια στην άμμο»: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα; Απογειώθηκε ή «τσακίστηκε»;

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 4

Η Αλεξία υποψιάζεται πως η αμνησία του Νικηφόρου είναι ένα ψέμα. Η Νίκη δεν καταλαβαίνει τις αγνές προθέσεις του Λουκά και είναι επιφυλακτική απέναντι του. Εκείνος της προτείνει να τον συνοδεύσει στο σπίτι της μητέρας του και της ανοίγει την καρδιά του. Η Αλκμήνη στην εντατική παθαίνει έμφραγμα. Η Μαριάννα ζητά απ’ τον Αντώνη να μην είναι παρών όταν έρθει ο γιός της. Ο Μάξιμος παρασέρνει την Αλεξία σ’ ένα ξενοδοχείο, ενώ την ίδια στιγμή η Αριάδνη τους παρακολουθεί. Ο Αντρέας και ο Ίωνας ανακαλύπτουν κάποιες επιβαρρυντικές για τον Νικηφόρο φωτογραφίες στο κινητό του.

«Αστέρια στην άμμο»: Οι πρώτες σκηνές από την νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Διέρρευσαν οι πρώτες σκηνές από την νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Αστέρια στην άμμο» που θα προβληθεί μέσα από τον Alpha tv.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη. Ξετυλίγει την ιστορία τεσσάρων φίλων. Ενός κοριτσιού και τριών αγοριών που τους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων, η εφηβεία, ο έρωτας, η αγάπη αλλά τους χωρίζει η ζωή, καθώς ένοχα μυστικά από το παρελθόν έρχονται να στοιχειώσουν τις ζωές τους.

Εκτός από το trailer της σειράς που κυκλοφόρησε επίσημα πριν από μία εβδομάδα, ένα βίντεο με backstage σκηνές από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου είδε το φως της δημοσιότητας.

Εκτός από την σειρά «Αστέρια στην άμμο» τον βλέπουμε και στην σειρά «8 λέξεις».