Μην ψαρώνεις: Η σύλληψη της Ρόζας και του Μπίλυ φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη και τη Σάντυ! Εξελίξεις που θα σας σοκάρουν σήμερα 12/12!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην ψαρώνεις: Η σύλληψη της Ρόζας και του Μπίλυ φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη και τη Σάντυ! Εξελίξεις που θα σας σοκάρουν σήμερα 12/12!

Εξελίξεις που σοκάρουν έχουμε σήμερα 12/12 στην σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις». Η σύλληψη της Ρόζας και του Μπίλυ φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη και τη Σάντυ!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε απόψε:

Επεισόδιο 24:

Υπόθεση: Η σύλληψη της Ρόζας και του Μπίλυ φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη και τη Σάντυ κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Στέλλα. Έτσι η Στέλλα θα προτρέψει τον Τίμο να βρει τρόπους ώστε να είναι όσο πιο πολύ κοντά στη Σάντυ μπορεί, για να είναι σίγουροι πως η Σάντυ θα βρίσκεται όσο πιο μακριά από τον Μανώλη γίνεται! Στο τμήμα οι ανακρίσεις συνεχίζονται και τα πράγματα δείχνουν να γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τη Ρόζα και τον Μπίλυ, που φαίνεται να είναι μπλεγμένοι σε πολύ σοβαρές υποθέσεις. Μια περίεργη έκπληξη θα περιμένει τον Λεωνίδα στο γραφείο του και θα τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ας θυμηθούμε ωστόσο τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο σε περίπτωση που το χάσατε, με την Σάντυ και τον Μανώλη να κρατάνε μυστική την σχέση τους.

Μην ψαρώνεις: Η "Νενέλα" αποκαλύπτει όλες τις άγνωστες πτυχές του ρόλου της!

Η "Νενέλα" από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Μην Ψαρώνεις» αποκαλύπτει όλες τις άγνωστες πτυχές του ρόλου της σε συνέντευξη της.

Έχει το μπρίο και το πάθος μιας ενζενί. Η ενέργειά της είναι αστείρευτη και σε ό,τι καταπιάνεται βάζει μεράκι και πολλή δουλειά. Ο λόγος για τη Μαρία Ιωαννίδου, που και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν εξακολουθεί να... τρελαίνει τους γύρω της με τα καπρίτσια της ως Νενέλα στην αισθηματική κομεντί.

Ο έρωτας έχει μπει για τα καλά στη ζωή της, αλλά η ίδια δεν έχει μάτια μόνο για τον κύριο Κοσμά. Τι εννοούμε; Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Στην σειρά η "Νενέλα" όπως είδαμε σε ένα από τα επεισόδια είχε ανεβάσει ένα στόρι "φωτιά" με τη Σάντυ και τον Τίμο.

Η Νενέλα είναι πολύ αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους. Το εισπράττετε, φαντάζομαι, σε μεγάλο βαθμό.
«Εχει πάρει προαγωγή ο ρόλος, γιατί αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες. Η Νενέλα εκπροσωπεί πολλά πράγματα. Μιλάει τη γλώσσα της νεολαίας, είναι σνομπ, αισιόδοξη, ερωτική, δίνει ελπίδα, είναι επαναστάτρια, αντιδραστική, αστεία. Κι εγώ την αγαπώ, παρόλο που ως Μαρία δεν έχω καμία σχέση με εκείνη. Αυτό που τη συντηρεί είναι η αφέλεια που έχει και η παιδική της πλευρά. Δίνει ελπίδα και στους μεγαλύτερους ανθρώπους ότι μπορούν να συνεχίσουν να ζουν, να ονειρεύονται, να κάνουν ταξίδια, να ερωτεύονται. Τίποτα δεν τελειώνει σε αυτήν την ηλικία. Σε μένα έδωσε πολλά αυτός ο ρόλος. Επιβεβαιώνει την όποια καριέρα και πορεία μου. Μου δίνει τη δυνατότητα ακόμα και τώρα, στη βαθιά ωριμότητα, να αποδείξω πράγματα και στους πιο κακοπροαίρετους. Είμαι ευγνώμων στον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο και στον ΑΝΤ1 που με πίστεψαν».

Χτίσατε τον ρόλο από την αρχή. Πώς την αντιμετωπίσατε αρχικά;
«Αυτή είναι μια αντιπαθητική σε μένα, που σνομπάρει τους φτωχούς, γιατί δεν έχει γνωρίσει κάτι διαφορετικό. Γεννήθηκε πολύ πλούσια και οι συναναστροφές της είναι αυτού του επιπέδου. Δεν έχει το ένστικτο της επιβίωσης».

Μια χαρά, όμως, τα κατάφερε όταν πήγε στο Κερατσίνι.
«Στα δύσκολα συμπαραστέκεται, αλλά τρελαίνεται να ζει στον πλούτο. Εγώ δεν είμαι έτσι. Διαφωνούμε ως προς τις πολιτιστικές, ακόμη και στις πολιτικές πεποιθήσεις. Εγώ στη ζωή μου πονάω για τους μετανάστες, κλαίω για τα ζώα, συμπάσχω με τους συνανθρώπους μου. Η Νενέλα δεν υποφέρει και πολλές φορές γίνεται “κακούλα”».

Ναι, αλλά ερωτεύτηκε τον κύριο Κοσμά, που είναι λαϊκός άνθρωπος.
«Πάλι λειτουργεί, λοιπόν, για τον εαυτούλη της».

Τελικά τους αγαπάει ή τους σνομπάρει τους Κερατσινιώτες; Μας έχει μπερδέψει λίγο

«Η αλήθεια είναι ότι κι αυτή ψάχνεται. Αφού ερωτεύτηκε έναν κακομοίρη, φτωχό Κερατσινιώτη, πρέπει να κάνει παρέα και με όλους αυτούς. Ετσι αναγκάζεται να αλλάξει».

Πώς θα προχωρήσει η σχέση της με τον Κοσμά; Το φιλί τους επισφράγισε αυτόν τον υποβόσκοντα έρωτα.
«Από τη μία είναι ο Κοσμάς αλλά από την άλλη η γυναικεία φιλαρέσκεια. Η Νενέλα είναι ανοιχτή στις προκλήσεις και θα υπάρξει... πρόκληση νεότερη. Από τη δική της πλευρά όλα τα βλέπει ροζ».

Ενώ εκείνη ενθάρρυνε τη Σάντι να αφήσει τον άντρα της για τον... ψαρά, τώρα βλέπουμε ότι του τρέφει αντιπάθεια.
«Δεν της αρέσει ο Μανώλης ως άνθρωπος, γιατί έχουν ταξικές διαφορές. Τι δουλειά έχει η Νενέλα με τον λαουτζίκο; Από την άλλη πονάει και την κόρη της. Αλλάζει, όμως μέχρι ενός σημείου».

Τη σχέση της εγγονής της Τάνιας με τον γιο τού Μανώλη την εγκρίνει;
«Ούτε και αυτήν. Από τη μία δεν θέλει να πληγώσει τα πρόσωπα που αγαπάει και από την άλλη κλοτσάει στις κοινωνικές τάξεις και στη διαφορά κουλτούρας. Η Νενέλα είναι καλλιεργημένη γυναίκα. Εχει γνώσεις και μιλάει γαλλικά, αγγλικά. Δεν μπορεί τους αμόρφωτους. Δεν βρίσκει σημείο επικοινωνίας».

Εγινε και διευθύντρια. Το έχει δει σοβαρά ή για εκείνη είναι ένα παιχνίδι;
«Της δίνεται η ευκαιρία να κυριαρχήσει, να διατάζει και να διευθύνει ενώ δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της. Είναι μια γυναίκα που θέλει να ασχολούνται μαζί της. Είναι στο στοιχείο της».

Με τον Μπίλι θα προχωρήσει η συνεργασία τους;
«Και βέβαια. Οι δυο τους ασχολούνται με τα social media και επεξεργάζονται διάφορες ιδέες. Είναι και αυτός τρελάρας και για ένα διάστημα τα βρίσκουν πολύ. Ερχονται όμως και ακόμη πιο κοντά σε προσωπικό επίπεδο».

Οταν ολοκληρωθεί η σειρά, θα σας λείψει η ηρωίδα σας;
«Πάρα πολύ κι αυτό γιατί εγώ δεν είμαι έτσι. Ως άνθρωπος έχω περάσει διάφορα, έχω μια κούραση κάποιες φορές, όχι πολύ καλή ψυχολογία, και ο ρόλος της Νενέλας με κάνει να αναπνέω, να διασκεδάζω, να σκέφτομαι ευχάριστα. Είναι προσφορά για μένα αυτή η γυναίκα. Το να κάνεις τον κόσμο να γελάει είναι δημιουργία. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες και αν δεν συμβεί, μπορεί να γίνει επικίνδυνο, γιατί ίσως να φανείς γελοία. Δουλεύω συνέχεια πάνω της και ασχολούμαι συνέχεια με εκείνη. Μελετώ πολύ πάνω στον ρόλο. Είναι απαραίτητο».

Νέες τηλεοπτικές προτάσεις έχετε;
«Εχω και για την τηλεόραση και για το θέατρο. Μου έχουν ανοίξει ξανά διαφορετικοί ορίζοντες, γιατί δεν έχω σταματήσει ποτέ να δουλεύω, αλλά τώρα είμαι σε ένα άλλο επίπεδο και γι' αυτό δεν δέχομαι να κάνω χαμηλής ποιότητας δουλειές. Εχω πει πολλά όχι φέτος».

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ