Γυναίκα χωρίς όνομα: "Καυτές" εξελίξεις σήμερα (13/2) - Η απρόοπτη συνάντηση που έχει...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα:

"Καυτές" θα είναι οι εξελίξεις στο Γυναίκα χωρίς όνομα και σήμερα Πέμπτη 13/2. Μια απρόοπτη συνάντηση που έχει η Κάτια, ανατρέπει τα δεδομένα στη σχέση τους.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ΑΝΤ1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 99

Η Κάτια τρομάζει βλέποντας το Νίκο έξω από το σχολείο που πάνε τα εγγόνια της και φοβάται ότι κάτι κακό ετοιμάζει πάλι. Παράλληλα, η εμπιστοσύνη της Κλειώς απέναντι στον πατέρα της έχει αρχίσει να κλονίζεται, ενώ έρχεται πάλι κοντά με τον Κωστή. Η Μαρίνα και ο Φώτης συνεχίζουν τις προσπάθειες να προσεγγίσουν τις γυναίκες που είχε παλιά σχέση ο Νίκος. Η Λίζα συναντάει για πρώτη φορά το Μανώλη, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε. Η Κάτια κι ο Αργύρης μετακομίζουν σε νέο σπίτι, αλλά μια απρόοπτη συνάντηση που έχει η Κάτια, ανατρέπει τα δεδομένα στη σχέση τους.

Τα δεδομένα δεν έχουν ανατραπεί ωστόσο στη σχέση ηθοποιού της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα που θα γίνει μπαμπάς και η σύζυγος του δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Περισσότερες "καυτές" εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής - Η Κάτια, θέλοντας...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 100

Οι απειλές του Νίκου εξακολουθούν να τρομοκρατούν την Κάτια και την Μαρίνα, η οποία ονειρεύεται ξανά μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στον Μιχάλη, παρά τους φόβους της να μην ξαναμπεί στη φυλακή. Η Έλλη δείχνει αποφασισμένη να τα ξαναβρεί με τον Άρη, όπως κι ο Κωστής με την Κλειώ. Η Σοφία αποχαιρετά το παρελθόν της και την Αθήνα για μια νέα αρχή. Η Μάρθα επιμένει στα ύπουλα σχέδιά της χειραγωγώντας τον Νίκο που δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της κόρης του. Η Κάτια, θέλοντας να βοηθήσει τον Αργύρη να ξεπεράσει τις πληγές του παρελθόντος του, θα βρεθεί πάλι μπροστά σε μια απρόσμενη αλήθεια.