STAR: Στον «πάγο» το Dancing with the Stars

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Στον «πάγο» το Dancing with the Stars

Στον «πάγο» μπαίνει το Dancing with the Stars, το οποίο ήταν να έρθει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Τι συμβαίνει και δεν θα βγει στον αέρα του STAR.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να βγει στο πρώτο μισό της νέας σεζόν, ενώ δεν υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα για το β’ μισό από τον Ιανουάριο και μετά.

Στο σόου χορού, το οποίο είναι ζωντανό, υπάρχει πληθώρα συντελεστών και στενή επαφή των συμμετεχόντων, και έτσι η πιθανότητα ενός δεύτερου κύματος κορωνοϊού καθιστά την παραγωγή του αδύνατη. Ονόματα «φωτιά» έρχονται στο Star, που θέλει να βγάλει στον «αέρα» μία νέα σειρά ελληνικής παραγωγής.

Πηγή: ethnos.gr

STA Dancing with the Stars

Λίγα λόγια για το Dancing with the Stars

Το Dancing with the stars είναι ένα ελληνικό talent show χορού το οποίο μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 κι έκανε πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου 2010. Η εκπομπή βασίζεται στη σειρά εκπομπών του BBC, Strictly Come Dancing, που προβάλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει σαν τραγούδι τίτλων το "It's Personal" του Σουηδικού συγκροτήματος, The Radio Dept.

Μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί πέντε συνολικά κύκλοι, με τον έκτο κύκλο να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου 2018, μετά από διακοπή τριών χρόνων.Το show έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από την ψηφοφορία του κοινού σε κάθε live, δίνονται στο ίδρυμα "Make a Wish" ("Κάνε μια Ευχή" Ελλάδος).

Σε κάθε κύκλο επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό ή και πολιτικό χώρο, λαμβάνουν μέρος στο show όπου μαζί με τους επαγγελματίες καβαλιέρους/ντάμες τους έχουν κάθε φορά στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για να μάθουν ένα νέο ballroom ή latin χορό και να τον παρουσιάσουν μπροστά στους κριτές και στο κοινό. Οι κριτές μετά τα σχόλιά τους, δίνουν στο κάθε ζευγάρι την βαθμολογία τους (από το 1-10). Το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει καθ'ολη τη διάρκεια του live, για το ποιο ζευγάρι θέλει να συνεχίσει μέσω τηλεφωνήματος ή γραπτού μηνύματος. Στο τέλος κάθε επεισοδίου, το ζευγάρι με τη χαμηλότερη συνολική βαθμολογία (κριτές και κοινό) αποχωρεί από το show. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα live, η ψηφοφορία του κοινού για τον τελικό διαρκεί καθ'όλη την τελευταία εβδομάδα και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.