After Dark: Ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Μελέτης Ηλίας καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Θα αποκαλύψουν τα πάντα στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
After Dark: Ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Μελέτης Ηλίας καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Μελέτη Ηλία σε μία ξεχωριστή συνέντευξη στο αποψινό After Dark. Ο γνωστός anchorman μιλάει για την καριέρα του στον Τύπο και την τηλεόραση, αποκαλύπτει ποιο είδος ρεπορτάζ βαριέται, ενώ εκμυστηρεύεται τι του λέει ο κόσμος που τον συναντάει στον δρόμο.

Πέρα όμως από επαγγελματίας, ο Αντώνης Σρόιτερ είναι σύζυγος και πατέρας και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις γυναίκες της ζωής του. Πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη και ποιος έκανε την πρώτη κίνηση; Γιατί του κάνουν παράπονα οι κόρες του και πώς τα διαχειρίζεται εκείνος;

Φυσικά, ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Θέμη και στο εξομολογητήριο και προσπαθεί να απαντήσει με ειλικρίνεια. Θα καταφέρει όμως να αποφύγει τις βροντές;

Τέλος, η βραδιά κλείνει με ένα bonus εξομολογητήριο με καλεσμένο τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία, ο οποίος έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, αυτή τη φορά έρχεται αποφασισμένος να βελτιώσει το σκορ του και να μπει στο Πάνθεον του After Dark.

Δείτε το τρέιλερ του After Dark του Θέμη Γεωργαντά με τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Μελέτη Ηλία

«Καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις...»

Ο Αντώνης Σροίτερ μέσα από μία εκπομπή του αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και να μιλήσει ανοιχτό για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην εκπομπή με τον Γρηγόρη Πετράκο, ξεκαθαρίζοντας ότι κλήθηκε να πάρει μία απόφαση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που έκανε ο δημοσιογράφος με τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και εξήγησε στον Αντώνη Σροίτερ πως κακώς δεν βγήκε στον αέρα με έναν αρνητή του ιού.

«Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορωνοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στον Αντώνη Σρόιτερ.

Tik Talk Σροίτερ

Ο δημοσιογράφος από τη μεριά του απάντησε: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι, που είναι πιο ειδικοί από εμάς, σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξα εγώ τότε. Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».