MasterChef 5: «Κανείς δεν εμπιστεύεται τη Μαρίνα»

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: «Κανείς δεν εμπιστεύεται τη Μαρίνα»

Ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 5 έδειξε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, στην οποία φαίνεται η κριτική των κριτών στα πιάτα καθώς και μερικά «καρφιά» ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Διονύσης ξεκαθάρισε πως έβαλε τον Τζιοβάνι αρχηγό στην απέναντι ομάδα, όχι για λόγους στρατηγικής αλλά επειδή είναι πολύ δυνατός παίκτης.

Την ίδια στιγμή ο Ιωάννης ξεκαθάρισε πως έχει μεγάλο πρόβλημα με τη Μαρίνα, η οποία προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στους Κόκκινους παρόλο που βρισκόταν στην Μπλε ομάδα. Επίσης ξεκαθάρισε πως κανένας δεν την εμπιστεύεται και γι΄αυτό δεν θα γίνει ποτέ αρχηγός.

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 5

Spoiler 23/4: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε

Μετά το έντονο επεισόδιο της Τετάρτης, η κρίσιμη στιγμή του Συμβουλίου έρχεται απόψε 23/4 για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5 και έχουμε spoiler για το ποια ομάδα θα χάσει.

Μπλε και Κόκκινοι κάθονται ενώπιον των κριτών και ακούνε προσεκτικά όσα έχουν να τους πουν. Κάποια πιάτα ήταν πολύ νόστιμα, ενώ άλλα δεν θα καταφέρουν να πάρουν υψηλό βαθμό.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα θα είναι ασφαλής και θα απολαύσει μία έξοδο-έκπληξη με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ την ηττημένη ομάδα περιμένει η διάσημη Δοκιμασία Ασυλίας με τα αυγά.

Όπως φανατικοί τηλεθεατές ανακάλυψαν βλέποντας το trailer, η Μπλε ομάδα θα χάσει και θα αναγκαστεί να τα δώσει όλα στην δοκιμασία με σκοπό την παραμονή της στο παιχνίδι.

Η Κόκκινη από τη άλλη θα βρεθεί στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Ωστόσο, πως τα πάει σε τηλεθέαση τo Masterchef 5, έχοντας απέναντι του στην prime time ζώνη στο Survivor 4 στον ΣΚΑΙ;