Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το αύριο μας ανήκει (28/9): Η Φανή απειλεί με μηνύσεις την αστυνομία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Το αύριο μας ανήκει (28/9): Η Φανή απειλεί με μηνύσεις την αστυνομία
TV24 28.09.2021 10:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα καθημερινή σειρά του Mega, Το Αύριο μας Ανήκει, επιστρέφει σήμερα το απόγευμα (28/9) με ένα νέο εντυπωσιακό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε πως η Φανή, οργισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις θα απειλήσει την αστυνομία με μηνύσεις.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο «Αύριο μας Ανήκει» (28/9)

Η Φανή προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και απειλεί με μηνύσεις την αστυνομία. Πώς βρέθηκε όπλο στα χέρια μιας έφηβης; Ο Λευτέρης συμπαραστέκεται στη Βένια, ενώ η Έλλη δοκιμάζει τη μέθοδο της ύπνωσης για να θυμηθεί τι συνέβη στο παιδί που γέννησε.

Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε εδώ τι συνέβη στο χθεσινό (27/9) επεισόδιο.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

To Mega επιστρέφει δυναμικά στην μυθοπλασία από τη νέα σεζόν. Η σειρά «Το αύριο μας ανήκει» θα προστεθεί στο πρόγραμμα του σταθμού από το προσεχές φθινόπωρο και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Μια ανεξήγητη έκρηξη. Σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως. Σχέσεις που δοκιμάζονται.

Το ερωτικό, αστυνομικό δράμα «Το Αύριο Μας Ανήκει», σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου, έρχεται το φθινόπωρο, στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά.

Mega νέα σειρά

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

«ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ» έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το αύριο μας ανήκει: Η Έλλη έχει αρχίσει να θυμάται αποσπασματικά

Το αύριο μας ανήκει: Ο Ορέστης εξακολουθεί να επιμένει πως η Έλλη κινδυνεύει

Share