Άγριες Μέλισσες: Θανάσιμος κίνδυνος για τον Μπαμπή - Αγωνία για την Κορίνα

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (23/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Θανάσιμος κίνδυνος για τον Μπαμπή - Αγωνία για την Κορίνα

Συνταρακτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ το spoiler της Κίτσου για το φινάλε), καθώς ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε έναν θανάσιμο κίνδυνο.

Τι θα δούμε σήμερα (23/5) στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 117

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής με τη βοήθεια της Ρένας καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό ν’ απομακρύνει τον Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας, η Μυρσίνη κι ο Μελέτης ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγοριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν.

Ο Ζάχος συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο. Το χωριό συγκεντρώνεται ξανά για να εμποδίσει να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα αλλά ο Λάμπρος με την Ελένη παίρνουν μια απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της σχέσης του με την Κορίνα.

Πότε τελειώνουν οι Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η σειρά που έκανε το «ποδαρικό» στην επανένταξη της μυθοπλασίας στον προγραμματισμό των καναλιών. Τα εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωναν στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο, τους έδωσαν άνετα το εισιτήριο για την τρίτη σεζόν ωστόσο τώρα πια ήρθε η ώρα για το οριστικό φινάλε.

Οι δημιουργοί της σειράς του ΑΝΤ1 έχουν ξεκαθαρίσει πως το σίριαλ θα ρίξει αυλαία φέτος, ενώ και οι ίδιοι οι ηθοποιοί έχουν αποκαλύψει πως δε θα ήθελαν να υπάρξει και τέταρτη σεζόν.

Η αγωνία των τηλεθεατών για το τέλος της σειράς είναι μεγάλη και όλοι περιμένουν πώς και πώς να μάθουν τι θα απογίνουν οι πρωταγωνιστές που αγάπησαν μέσα στα χρόνια.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, μετά από πολλές κακουχίες, πολέμους, λιμούς και καταποντισμούς, οι αδελφές Σταμίρη και η οικογένεια των Σεβαστών θα χαιρετήσουν με δόξα και τιμή κοινό και κριτικούς στις αρχές του Ιουλίου. Η σειρά που άνοιξε ξανά τον δρόμο για τη μυθοπλασία και δη τις καθημερινές σειρές, ολοκληρώνεται αφήνοντας στους λάτρεις της μυθοπλασίας μια σημαντική παρακαταθήκη.