Τα πήρε στο κρανίο η Ζέτα Μακρυπούλια με παίκτρια του Ρουκ Ζουκ - «Τα νεύρα σου Σοφάκι μου...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα πήρε στο κρανίο η Ζέτα Μακρυπούλια με παίκτρια του Ρουκ Ζουκ - «Τα νεύρα σου Σοφάκι μου...»

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη καθώς οι σταθμοί έχουν στοχεύσει σε πολλά project προκειμένου να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια για έκτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει με την παρουσίαση στο Ρουκ Ζουκ καθώς το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, το ασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουν οι παίκτες προκειμένου να τα πάνε καλά είναι η συνεργασία. Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε εχθές (13/9) τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε φανταστεί η μια ομάδα.

Η Σοφία λοιπόν ήταν ένα πρόσωπο το οποίο δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς μετά την λήξη του παιχνιδιού όχι μόνο της επισήμανε τα λάθη της αλλά την έβγαλε και στη σέντρα.

Το περιστατικό που έφερε τα πάνω κάτω στο Ρουκ Ζουκ

ΑΝΤ1: Ατύχημα για την Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ

Έπειτα τα ευχάριστα νέα που έσκασαν μετά το χωρισμό της, ένα ατυχηματάκι είχε η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ, το οποίο το πήρε με χιούμορ. Συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι βρέθηκαν γνώρισμα πρόσωπα της και δεν δίστασε να το αποκαλύψει...

«Εμένα τώρα με ξέρετε, ψέματα δεν θα σας πω. Τα ξέρω εγώ κάποια από αυτά τα παιδιά, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν γιατί είναι άνθρωποι του θεάτρου. Άννα μου, καλά τα λέω; Κοιτούσα τις ομάδες και λέω "κάπου τα ξέρω εγώ αυτά τα παιδιά"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά και αφού πήγε να ξεκινήσει το παιχνίδι τους, με μια κίνηση της το ματάκι που φορούσε στο χέρι της έσπασε και έπεσε στο πάτωμα, όταν το συνειδητοποίησε απευθύνθηκε στους συνεργάτες της.

«Τι είναι αυτό; Έσπασε το ματάκι; Το μάτι παιδιά... Ευτυχώς έχουμε κι άλλο, γούρι, γούρι», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.