Dsquared 2 Wood: Για τον άντρα & τη γυναίκα που ζουν με πάθος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Dsquared 2 Wood: Για τον άντρα & τη γυναίκα που ζουν με πάθος!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που πάντα θέλω να ανανεώνω τα αρώματά μου, να δοκιμάζω νέες μυρωδιές και φυσικά να ψάχνω αυτό που θα μου ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις! “Το άρωμα είναι μια εμπειρία αισθήσεων που λέει τα πάντα για σένα και την προσωπικότητα σου, είναι αυτό το αναγνωρίσιμο στοιχείο που σε κάνει να ξεχωρίζεις και να διαφέρεις” λένε οι Dean και Dan Caten, δημιουργοί του brand Dsquared, και συμφωνώ απόλυτα

Έχοντας δοκιμάσει το περίφημο Wood το οποίο έγινε μάλιστα σήμα-κατατεθέν του Οίκου, μπορώ να δηλώσω ξεκάθαρα πως είμαι φανατικός οπαδός του και δύσκολα το αποχωρίζομαι όσα αρώματα κι αν έχω δοκιμάσει!

Κάτι νέο, όμως, βλέπω που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, το ολοκαίνουργιο άρωμα 2Wood Dsquared που είναι 2share, δηλαδή όχι μόνο για μένα αλλά και για τις γυναίκες που αναζητούν ένα ξεχωριστό “αξεσουάρ”, το οποίο θα δηλώνει την προσωπικότητα και τον δυναμισμό τους.

Έτσι ή αλλιώς όλα τα αρώματα του Οίκου έχουν φανατικές γυναίκες οπαδούς, που απολαμβάνουν εδώ και χρόνια τη μυρωδιά του συντρόφου τους. Τώρα μπορούν να το φοράνε και εκείνες, δημιουργώντας γύρω τους ένα ευωδιαστό πέπλο δυναμισμού και θηλυκότητας.

dsquared

Δοκιμάζω τη νέα μυρωδιά και ανακαλύπτω αμέσως ότι βασίζεται στα χαρακτηριστικά του ξύλου, είναι δυνατό, σθεναρό και η δομή του σύνθετη, στοιχείο που το κάνει μοναδικό και αμίμητο. Για τον άντρα και τη γυναίκα που θέλουν να νιώθουν σίγουροι για τον εαυτό τους, αισθησιακοί αλλά και δυναμικοί, το 2Wood θα τους προσφέρει σίγουρα αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους και την προσωπικότητά τους.

dsquared άρωμα

Η ευωδιά του μένει για ώρα στο πέρασμά μου, αφού τα στοιχεία που περιέχει είναι αριστοτεχνικά συνδεδεμένα μεταξύ τους έτσι ώστε να παραμένουν... αξέχαστα. Οι νότες κορυφής είναι Kίτρο, λεμόνι και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες είναι Κέδρος, Βετιβέρ Αϊτής, Eλάτη και Κυπαρίσσι και οι νότες της βάσης είναι musk και Κεχριμπάρι, χαρακτηριστικά που κλείνονται μέσα σε ένα minimal μπουκάλι, δημιουργώντας ένα άρωμα σοφιστικέ και “δυνατό”, όπως και οι 2Wood πρωταγωνιστές, που ζουν με πάθος, έχουν θετική ενέργεια και αγαπούν τις προκλήσεις στη ζωή τους.

dsquared άρωμα two wood

Γυναίκες και άντρες πρέπει να το δοκιμάσουν για να νιώσουν τη μοναδικότητά του και ταυτόχρονα να απολαύσουν αυτή την ιδιαίτερη -και αξέχαστη- ευωδιά του να τους παρασέρνει αλλά και να τους ακολουθεί για πολλές ώρες!

Ήδη το έχω λατρέψει και φυσικά δεν χάνω την ευκαιρία να το πάρω για τον εαυτό μου αλλά και να το βάλω στη γιορτινή μου λίστα με τα δώρα, πιστεύοντας ότι όπου κι αν το χαρίσω θα γίνει... ανάρπαστο!