Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές εμείς οι γυναίκες το παρακάνουμε με το υπερβολικό μακιγιάζ. Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια που μπορεί να ξενερώσει έναν άντρα. Υπάρχουν κι άλλα ατοπήματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε ή τουλάχιστον δεν πιστεύουμε ότι είναι ικανά για να τον ξενερώσουν. Διάβασε τα παρακάτω και σταμάτα να τα κάνεις ή περιποιήσου τα περισσότερο.

1. Το πολύ άρωμα

Είναι πολύ ωραίο να μυρίζεις να υπέροχα ή να τινάζεις τα μαλλιά σου και αμέσως να σκορπάς το άρωμα σου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει αν ψεκάσεις τον εαυτό σου με το μισό μπουκάλι.

2. Το υπερβολικό make up

Κανείς δεν θέλει να βγει με μια γυναίκα που το πραγματικό της πρόσωπο είναι κάτω από δυο δάχτυλα make up.

3. Οι μεγάλες βλεφαρίδες

Οι μεγάλες βλεφαρίδες σίγουρα τονίζουν το βλέμμα, αλλά μην το παρακάνεις με την μάσκαρα.

4. Τα κίτρινα δόντια

Εκτός ότι είναι ανθυγιεινό για την στοματική σου υγιεινή, τα κίτρινα δόντια κάνουν έναν άντρα -και το αντίστροφο φυσικά- να μην θέλει να πλησιάσει κάν κοντά σου. Πόσο μάλλον να σε φιλήσει. Πρέπει να επισκεφτείς τον οδοντίατρο γρήγορα.

5. Το πολύ έντονο κραγιόν

Το έχουμε ξαναπεί. Όταν ένας άντρας βλέπει πολύ κραγιόν και lip gloss, δεν του κάνει αίσθηση να κάνει κίνηση. Δεν τον αδικούμε, βέβαια.

6. Το λάθος ξύρισμα

Και το πιο προσωπικό. Αν έχεις ένα πόδι λείο και μια γραμμή με τρίχες, θα το προσπεράσει αλλά δεν θα το ξεχάσει. Να είσαι σίγουρη!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έχει γίνει χαμός με αυτή τη μάσκα προσώπου στο εξωτερικό! Δεν θα πιστεύεις ποιό είναι το βασικό της συστατικό!

Πυκνά μαλλιά σε 2′ – Το πιο εύκολο τρικ για να φαίνονται τα μαλλιά σου πιο πλούσια στη στιγμή!

Rising Star: Λάτρεψες κι εσύ το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα της Καλομοίρας; Ξέρουμε που θα το βρεις σε τιμή που δεν φαντάζεσαι!

 

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ