Σου αρέσει το μακιγιάζ και θέλεις να ενημερώνεσαι για διάφορα hacks που μπορείς να κάνεις; Δες έξυπνα tips για να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σου!

Έχουμε δει πολλές έξυπνες ιδέες και τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά σου, οι οποίοι σίγουρα είναι πολύ χρήσιμοι.

Πως μπορείς όμως να φορέσεις πιο αποτελεσματικά το lipstick σου και ποια είναι τα tips που κάθε γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της θα έπρεπε να γνωρίζει;

Δείτε ακόμη: Tip για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά και εντυπωσιακά!

Πως να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν

1. Βάλε το lipstick σου χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα, ώστε να κάνεις απολέπιση στα χείλια σου για να ενυδατωθούν και να απλωθεί πιο ομαλά το χρώμα.

2. Κράτα το χρώμα μακριά από τα δόντια σου χρησιμοποιώντας των δείκτη του χεριού σου. Τύλιξε τα χείλη σου γύρω του και τράβηξε το έξω, έτσι θα έχει πάρει την περιττή ποσότητα που συνήθως κολλάει στα δόντια.

3. Έχεις ξεμείνει από ρουζ και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Βάλε ένα ροζ lipstick στο πρόσωπο σου και άπλωσε το καλά με τα δάχτυλα σου, όπως θα έκανες και με μία κρέμα.

4. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κραγιόν αναμειγνύοντας τις σπασμένες σου σκιές με ένα lip balm. Έπειτα με ένα πινελάκι μπορείς να βάλεις το μείγμα στα χείλια σου.

5. Αφού βάψεις τα χείλια σου, αν συνειδητοποιήσεις ότι σου έχει ξεφύγει λίγο η γραμμή, βάλε λίγο concealer σε ένα πινελάκι και κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου. Έτσι θα καλυφθεί αμέσως το χρώμα.

Δείτε ακόμη: Θες τέλεια κόκκινα χείλη με 3 κινήσεις; Δες το βίντεο

6. Για να κάνεις το χρώμα σου να διαρκέσει περισσότερο αφού βάψεις τα χείλια σου, βάλε ένα ανοιγμένο χαρτομάντιλο μπροστά στο στόμα σου και με ένα μεγάλο πινέλο ταμπονάρισε τα χείλια με λίγη πούδρα.

Να είσαι σίγουρη ότι θα περάσει τόση λίγη ποσότητα που δεν θα φαίνεται, αλλά θα καταφέρει να κλειδώσει το χρώμα σου.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ