Θέλεις να κάνεις την διαφορά με τα νύχια σου ; Τι λες για δαντελένιο μυστήριο; Νύχια με δαντέλα είναι hot.Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με ένα συγκεκριμένο μανικιούρ, τη δαντέλα.Μπορεί να φοράς ήδη δαντέλα στα εσώρουχα, στα καλσόν και στα ρούχα αλλά ήξερες ότι μπορείς να την βάλεις και στα νύχια; Ναι, ναι δείχνει πάρα πολύ ωραίο και τονίζει με διακριτικό τρόπο τη θηλυκότητά σου. Το καλό είναι πως μπορείς να πειραματιστείς και στα σχέδια και στα χρώματα.

Από το κλασικό  λευκό νυφικό μανικιούρ έως και σε μαύρο vamp για μια πιο rock hot πρόταση. Φυσικά τα  negative σχέδια, το nude χρώμα αλλά και έντονα χρώματα μπορούν να συνδιαστούν με ανάγλυφη δαντέλα φυσική ή σε σχέδιο. Το σίγουρο  Staxtopoutes μου είναι πως όλοι θα κοιτάνε τα νύχια σας!

Τι περιμένετε λοιπόν; Κλείστε ραντεβού με την αισθητικό σου έχουμε θέμα!

Η δαντέλα ταιριάζει και στο σχήμα almond που είναι τόσο της μόδας. Πρόσθεσε και μερικά στρασάκια στα ροζ νύχια σου και έχεις το τέλειο girly look!

Η δαντέλα ταιριάζει όμως και στα πιο κοντά νύχια και ένας τρόπος για να την βάλεις είναι μόνο στην άκρη. Το negative νύχι και στην άκρη δαντέλα δεν θυμίζει λίγο καλτσοδέτα;

Παίξε με τα σχήματα για ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Μην κάνεις όλα τα νύχια το ίδιο, είναι ωραίο να πειραματίζεσαι!

Δεν σου αρέσει το σχήμα αμυγδάλου; Η δαντέλα ταιριάζει και στο σχήμα μπαλαρίνας!

Το γαλλικό, v σχέδια, χρώματα και το moon nails σχέδιο που λατρεύουμε μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με δαντέλα.

Negative σχέδια στα νύχια και δαντέλα.

Τοποθέτησε τη δαντέλα  σε μία γωνία του νυχιού για κάτι διαφορετικό!

Νυφικά σχέδια που μπορείτε να κάνετε με δαντέλα.

loading...