Το Youweekly.gr είναι εδώ για να μοιράσει σούπερ δώρα στους αναγνώστες του!

Αυτή την φορά  το Youweekly.gr χαρίζει σε 2 αναγνώστριες από 1 υαλουρονικό οξύ με καλλυντικές ιδιότητες από την εταιρεία Cosmelia. Αν θες να είσαι εσύ μια από τις τυχερές το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι τα εξής:

Κάντε like στην σελίδα του Youweekly.gr στο Facebook.

Κάντε share το συγκεκριμένο άρθρο.

Στείλτε email στο Youweekly.gr@gmail.com με θέμα «COSMELIA», με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Λεπτομέρειες:

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Δευτέρα 14/11 και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν με σχετικό άρθρο στο site…

Cosmelia: 

Στα 23 χρόνια παρουσίας της η COSMELIA κατέχει σημαντική θέση στην παραγωγή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων και αρωμάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Μοσχάτο το 1994 και από το 2000 και μέχρι σήμερα, εδρεύει στο Περιστέρι.
Από την αρχή της μακρόχρονης πορείας τους, τόσο η ΕΠΑΜ ΜΕΝΟΥΝΟΣ όσο και η COSMELIA προσφέρουν αρώματα και καλλυντικά καθημερινής χρήσης και υψηλής ποιότητας, πάντα με πηγή έμπνευσης τη φύση και το περιβάλλον.
Με αυτό τον τρόπο, τα αρώματα εδραιώνονται στις προτιμήσεις των καταναλωτών,
και η Εταιρεία αναπτύσσεται και κατορθώνει να προσφέρει προστιθέμενη αξία σε καταναλωτές,και πελάτες.

Υαλουρονικό οξύ με καλλυντικές ιδιότητες: 

Δίνει φωτεινότητα στην επιδερμίδα, ανανεώνει τα κύτταρα κι έχει την ικανότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Διατηρεί την ελαστικότητα, καθώς έχει υπολογιστεί πως ένα μόρια υαλουρονικο΄θ οξέος μπορεία να αυξήσει κατά 20 φορές τον όγκο του. Επίσης, βοηθά στον ανασχηματισμό νέων κυττάρων, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει το δέρμα σας από τις επιθέσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. unnamed-1

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ