Η αδελφή του μικρού Μπεν ανατρέπει τα πάντα!

Η αδελφή του μικρού Μπεν ανατρέπει τα πάντα!
Παρά το γεγονός πως οι έρευνες στην Κω μόλις τελείωσαν και πως πάνε 25 χρόνια από την εξαφάνιση του αδερφού της, η Leigh Anna δηλώνει πως χωρίς αποδείξεις δε θα πάψει να ελπίζει πως ο Μπεν είναι ζωντανός.

«Χωρίς να έχουν βρεθεί ατράνταχτες αποδείξεις πως τον σκότωσαν ή χωρίς να βρεθεί το πτώμα του εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω και να ελπίζω πως είναι ζωντανός. Οι παππούδες μου δε μπορούν να αντέξουν άλλο αυτό το θέμα, η εξαφάνιση του έχει καταστρέψει την οικογένεια μας».

Μιλώντας για το θαμμένο αυτοκινητάκι που βρέθηκε είπε «η μαμά μου προφανώς λύγισε όταν το είδε. Αλλά, και θέλω να το τονίσω αυτό, η γιαγιά μου είναι μόνο 90% σίγουρη πως το αυτοκινητάκι μοιάζει με αυτά που είχε ο Μπεν τότε. Βρέθηκαν πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των ανασκαφών. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση πως είναι του Μπεν αλλά δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι».

Συνέχισε εκφράζοντας το παράπονο της για την απουσία ευρημάτων. «Είμαι σχεδόν θυμωμένη που δεν βρήκαν τίποτα κατά τη διάρκεια των ανασκαφών. Μας είπαν να προετοιμαστούμε για το χειρότερο και εμείς πειστήκαμε πως το χειρότερο θα ήταν να το βρουν και να τον φέρουν πίσω για να τον θάψουμε και να αντιμετωπίσουμε τότε τη θλίψη μας. Αν είχε συμβεί αυτό φαντάζομαι πως τελικά θα ξεπερνούσαμε τη θλίψη μας και θα το αφήναμε πίσω μας, η οικογένεια μου είναι παγιδευμένη σε αυτό τον φαύλο κύκλο εδώ και 25 χρόνια».

Η αδερφή του μικρού Μπεν συνέχισε τονίζοντας πως η οικογένεια δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το θέμα «Μας πρότειναν να πάμε στο αγρόκτημα και να πούμε το τελευταίο αντίο αλλά εγώ αρνούμαι να το κάνω, όπως πολλοί από την οικογένεια μου, καθώς δεν έχουμε σαφείς αποδείξεις πως είναι εκεί. Πως μπορούμε να πούμε αντίο όταν ακόμα ελπίζουμε πως δεν είναι εκεί;»


Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αδιανόητη τραγωδία στην Εύβοια: Έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγγελούδια της και πέθανε!


Ανατροπή λίγο πριν το φινάλε: Ποιο αντικείμενο του μικρού Μπεν βρήκαν οι Αρχές που έκανε την μητέρα του να ξεσπάσει σε λυγμούς;


Δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα θα δώσει το παρών ως μάρτυρας;