Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Έτσι έγινε το άγριο έγκλημα! Η ανατριχιαστική περιγραφή του φερόμενου ως δολοφόνου της! (βίντεο)

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Έτσι έγινε το άγριο έγκλημα! Η ανατριχιαστική περιγραφή του φερόμενου ως δολοφόνου της! (βίντεο)

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη παρουσιάστηκε αναλυτικό ρεπορτάζ για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.


Όπως αναφέρθηκε ο δράστης δεν έφυγε άμεσα από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά περιπλανήθηκε περί το ένα τέταρτο, και αμέσως μετά, αποχώρησε μάλλον με λεωφορείο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι, για υποθέσεις ναρκωτικών. Πήγε στο Β' Νεκροταφείο, για να πάρει κάτι καντηλέρια, τα οποία θα μπορούσε να εκποιήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, γνωστός ως… «Κωλαράκιας»! Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Την ημέρα της δολοφονίας, εκεί που τριγύριζε στους διαδρόμους, είδε την άτυχη Δώρα σκυμμένη πάνω στο μνήμα του φίλου της, με την τσάντα δίπλα της. Θόλωσε, πήγε να αρπάξει την τσάντα, εκείνη ανασηκώθηκε και του επιτέθηκε.

«Αλήτη, ξεφτίλα, αφήστε μας να τον σκοτώσουμε»: Όρμηξε να λιντσάρει τον δολοφόνο της κόρης του ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη! (video)

Και τότε, άρχισε μία άγρια πάλη, στην οποία τη μαχαίρωσε θανάσιμα, κυνηγώντας την κιόλας. Έφυγε με ματωμένα ρούχα και χωρίς να γνωρίζει αν είναι ζωντανή. Δείτε τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Έκτακτο: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη! Νέες φωτογραφίες του στην δημοσιότητα!