Εξέλιξη - βόμβα στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Στα χέρια της Αστυνομίας το όνομα του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού

Εξέλιξη - βόμβα στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Στα χέρια της Αστυνομίας το όνομα του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού
Νέα στοιχεία που ολοκληρώνουν το παζλ της υπόθεσης της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.

Κοινώς, η ΕΛ.ΑΣ οδηγείται σιγά σιγά στα ίχνη του δράστη που δολοφόνησε άγρια την άτυχη 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών. Διαβάστε παρακάτω...


Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία φαίνεται να έχει εικόνα για τα στοιχεία του δολοφόνου από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Β' Νεκροταφείου. Εκεί όπου η 32χρονη έχασε βίαια τη ζωή της μετά από 14 μαχαιριές αγνώστου.

Οι κάμερες θα δείξουν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη! Το παζλ για την εξιχνίαση του εγκλήματος ολοκληρώνεται;

Αξιοσημείωτο είναι το ότι έχει ερευνηθεί ολόκληρη η περιοχή και έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων. Το υλικό αυτό είναι που στοχοποιεί έναν βασικό ύποπτο, του οποίου τα στοιχεία είναι στη διάθεση της Αστυνομίας.

 

Το κινητό της Δώρας «μίλησε»

Μετά από έρευνες των αστυνομικών το σήμα εντοπίστηκε στην περιοχή της οδού Μενάνδρου. Είναι μια περιοχή που λέει πολλά στους αστυνομικούς.

Σε αυτή την περιοχή γίνεται μεγάλη διακίνηση κλοπιμαίων. Κλεπταποδόχοι αγοράζουν κλεμένα αντικείμενα από κλέφτες και ληστές και ειδικά αντικείμενα όπως κινητά από μικροκλοπές σε καθημερινή βάση.

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του Αλβανού κακοποιού που δολοφόνησε τον Ζαφειρόπουλο

Έτσι πλέον όλα δείχνουν ότι η άτυχη 32χρονη έπεσε θύμα ληστή ο οποίος μάλιστα δεν είχε την ικανότητα να σκεφτεί πως πρέπει να απενεργοποιήσει το κινητό για να μην δώσει ίχνη για τις κινήσεις του.

Σύμφωνα πάντα με το “Έθνος” τώρα οι αστυνομικοί προσανατολίζουν την έρευνα σε άτομα τα οποία έχουν “φάκελο” για παρόμοιες επιθέσεις κατά το παρελθόν, “χτενίζοντας” ταυτόχρονα την περιοχή στα πέριξ της Ομόνοιας για τον εντοπισμό και του ατόμου που την ημέρα της δολοφονίας ή την επόμενη αγόρασε από τον δράστη το κινητό.

Φαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη έχει φέρει τους αστυνομικούς πολύ κοντά στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας στο Δεύτερο Νεκροταφείο.