«Η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή»! Η απίστευτη αποκάλυψη των τελευταίων ωρών

«Η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή»! Η απίστευτη αποκάλυψη των τελευταίων ωρών


Στο συμπεράσματα ότι η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή κατάληξε η ερευνήτρια και συγγραφέας του βιβλίου Πάτ Μπράουν η οποία αναφέρεται στην εξαφάνιση της μικρής πριν από δέκα χρόνια σε θέρετρο της Πορτογαλίας.«Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύονται όλα αυτά τα χρήματα, τίποτα δεν θα φέρει το παιδί πίσω στην ζωή», δήλωσε η συγγραφές στο δίκτυο news.com.au

«Όταν ανέλυσα την υπόθεση της Μαντλίν με οδήγησε στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να στηρίζουν την θεωρία της απαγωγής. Είναι απίθανο σενάριο δεδομένου του χρόνου, των στοιχείων στο χώρο και κάθε ίχνους που βρέθηκε εκεί». Συνεχίστε παρακάτω...

Η μικρή κατά πάσα πιθανότητα πέθανε σε ατύχημα και είναι πολύ πιθανό κάποιος να κάλυψε την υπόθεση επισήμανε η συγγραφέας , ενώ συνέχισε λέγοντας : «Θεωρώ πως το πτώμα της μεταφέρθηκε σε απόμερο σημείο και δεν θα βρεθεί ποτέ».




MCCANNA

(Οι γονείς της μικρής Μαντλίν/REUTERS/Handout)

Η Πατ Μπράουν παρουσίασε τα στοιχεία της μετά την ανακοίνωση των Αρχών της Βρετανίας για περαιτέρω χρηματοδότηση ύψους 136,935 δολαρίων για να συνεχιστούν οι έρευνες για ακόμη έξι μήνες.

Μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί 17.9 εκατομμύρια δολάρια για την διενέργεια των ερευνών.

«Υπάρχουν και άλλα παιδιά στην Βρετανία που έχουν εξαφανιστεί, όμως δεν λαμβάνουν τόση προσοχή και χρήματα», τόνισε η Μπράουν.

MADLYN

Πρέπει να αναλυθούν και άλλες θεωρίες, από την στιγμή που αυτή της απαγωγής δεν στηρίζεται από τα στοιχεία, είπε η συγγραφέας αφήνοντας αιχμές για τις έρευνες

Η ίδια έδωσε την δική της εκδοχή για το θέμα λέγοντας ότι υπάρχει περίπτωση απαγωγής της και για σεξουαλικούς σκοπούς, τονίζοντας πως παιδόφιλοι θα μπορούσαν να φέρουν παιδιά από φτωχές περιοχές. «Ακόμη και ξανθά παιδιά».

 


Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Άσχημα νέα της τελευταίας στιγμής! Η ΕΜΥ προειδοποιεί για τρομερή κακοκαιρία το Πάσχα! Πριν κανονίσεις οτιδήποτε ενημερώσου!

Φρίκη στο Ηράκλειο: Βίασε την 8χρονη εγγονή του και ομολόγησε – Σοκάρουν οι περιγραφές της μικρής!

Νέα τραγωδία συγκλονίζει το πανελλήνιο: Νεκρά δύο παιδιά σε σφοδρό τροχαίο! (Photo & Video)