Σκάνδαλο μεγατόνων! Σε ροζ βίντεο πρωταγωνιστούν διάσημοι Αθηναίοι!

Σκάνδαλο μεγατόνων! Σε ροζ βίντεο πρωταγωνιστούν διάσημοι Αθηναίοι!
Το φυσάνε και δεν κρυώνει! Διάσημοι Αθηναίοι, πασίγνωστοι επιχειρηματίες, λαμπεροί παρουσιαστές, κυρίες της High society και πολλοί άλλοι, φαίνεται να πρωταγωνιστούν σύμφωνα με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, σε ροζ βίντεο και σε ακατανόμαστες πράξεις.

Πρόκειται για μία απίθανη ιστορία που ξεκίνησε με την είδηση, γνωστού επιχειρηματία που εξέδιδε την πανέμορφη σύζυγό του Μαρία, έναντι αμοιβής, που με κατάθεσή της στην ασφάλεια, αποκάλυψε τα πάντα!

Σκάνδαλο στην κοσμική Αθήνα! Αυτό είναι το όνομα της γυναίκας που εξέδιδε ο πάμπλουτος επιχειρηματίας!

Σύμφωνα λοιπόν με την Μαρία, αυτή, ο σύζυγός της και δύο συνεργοί τους, διοργάνωναν πάρτι οργίων σε βίλες πλουσίων στα βόρια προάστια, στην Αράχωβα και το Πήλιο. Εκεί καλούσαν call girls και πολλές φορές ακόμη και τις συζύγους των καλεσμένων. Εκεί εκδίδονταν σε εικονικούς βιασμούς, σε σαδομαζοχιστικά όργια. Το φοβερό είναι, όπως κατήγγειλε η 34χρονη Μαρία, ότι φρόντιζαν με κρυφές κάμερες να μαγνητοσκοπούν όλα αυτά τα όργια.

Το απίστευτο της ισοτρίας είναι, ότι αυτά τα βίντεο κυκλοφορούν ήδη από χέρι σε χερι και μέχρι τώρα έχουν δοθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr, απίστευτα ποσά για να μην διαρρεύσουν. Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα παίρνει διαστάσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr, έχουμε δει την κορυφή του παγόβουνου. Πολύ πιθανό να πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ελληνικής high society.

Δείτε ακόμη: Το… κοσμικό καρτέλ της Αθήνας: Εξαρθρώνεται κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε Κολωνάκι και Γλυφάδα – 250 ονόματα στα χέρια της αστυνομίας, ανάμεσά τους και πασίγνωστοι καλλιτέχνες!