Απο την Αρετή Σιδερή.

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και είναι το πιο “καυτό” όνομα της ελληνικής τηλεόρασης. Λογικό είναι, λοιπόν, οι μνηστήρες να πολιορκούν την Ελένη για το επόμενο (τηλεοπτικό) βήμα της. Η συνάντησή της με τη διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του MEGA Έλενα Κατραβά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπως αποτυπώθηκε από το φωτογραφικό φακό της “Real News”, έκανε τις φήμες να οργιάζουν για γερό… μπάσιμο του Μεγάλου Καναλιού!

f2

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το κανάλι που «φλερτάρει» την βασίλισσα – Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Παρά τις δηλώσεις περί τυχαίας συνάντησης αλλά και της πολύχρονης φιλίας των δυο γυναικών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Ελένη με το ραντεβού αυτό σε χώρο όπου γνωρίζει πως υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι έστειλε σαφέστατο μήνυμα στον ALPHA να επισπεύσει τις συζητήσεις του μαζί της. Βέβαια, είναι νωρίς να πούμε ότι με ένα ραντεβού “κλείδωσε” η μεταγραφή, αλλά “μνηστήρες” υπάρχουν και, μάλιστα, δεν είναι μόνο ένας… Για πολλούς δεν ήταν τυχαία και η “επίθεση αγάπης” του Δήμου Βερύκιου όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της την προηγούμενη Δευτέρα. “Να ξέρεις ότι όλοι στο κανάλι σε αγαπάμε. Να το θυμάσαι αυτό”, της είπε, φουντώνοντας κι άλλο τα σενάρια. Άσχετα αν την επόμενη μέρα προσπάθησε να χαμηλώσει πολύ τους τόνους.

f2 f4_COVERΔείτε ακόμη: «Με τέτοιον άντρα σαν τον Ματέο δεν πας για ύπνο…»: Το απίστευτο σχόλιο στην Ελένη Μενεγάκη – Ποιος το έκανε;

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

YOU_143

loading...