Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Το love story, ο ξαφνικός χωρισμός και η κίνηση που... προδίδει την επανασύνδεση του ζευγαριού;

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Το love story, ο ξαφνικός χωρισμός και η κίνηση που... προδίδει την επανασύνδεση του ζευγαριού;
3,5 χρόνια ήταν μαζί ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η αθλήτρια της ενόργανης που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Νοmads, Βασιλική Μιλλούση.

Το ζευγάρι, μοιράζονταν τους ίδιους στόχους και φιλοδοξίες και έμοιαζε πιο δεμένο από ποτέ όταν εκείνος, βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Λευτέρης και η Βασιλική κρατούσαν πάντα χαμηλούς τόνους και δεν εξέθεταν την προσωπική τους ζωή στα ΜΜΕ, ενώ σπάνια έκαναν δηλώσεις.

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου




Η Βασιλική όμως, με αφορμή τον αποκλεισμό της από τους τελικούς στην δοκό ισορροπίας στο Ρίο, είχε μιλήσει και για τον σύντροφό της, εν όψει του δικού του αγώνα.

«Το μόνο που έχω να του ευχηθώ είναι να το ζήσει και να ακούσουμε τον εθνικό ύμνο που τόσο πολύ θέλουμε όλοι. Και αυτός το θέλει ακόμα περισσότερο. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτός και ο προπονητής του και του αξίζει. Είναι ο καλύτερος» δήλωνε το κορίτσι που είχε «κλέψει» την καρδιά του Λευτέρη Πετρούνια.

Nomads: Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν! Το πλάνο που πρόδωσε ότι οι διάσημοι στην βίλα…

Λίγο καιρό μετά τους αγώνες, το ζευγάρι που τόσο αγαπήθηκε αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, χωρίς κανένας να γνωρίζει το γιατί. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος αθλητής και η κατά επτά χρόνια μεγαλύτερη του πρωταθλήτρια χώρισαν σεμνά και διακριτικά, λίγο πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν την 1η Ιουνίου, σε club της παραλιακής, σε πάρτι φίλου τους.

https://www.youtube.com/watch?v=t5WaNP3wewo

Οι κακές γλώσσες είπαν πως εκείνη, δεν άντεξε τον αποκλεισμό της σε συνδυασμό με τη μεγάλη νίκη του Λευτέρου, ωστόσο άλλοι υποστήριζαν πως κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την προσωπικότητα της Βασιλικής.

Εκείνος, δεν μίλησε ποτέ για τον χωρισμό που τόσο του στοίχισε και βρήκε την γαλήνη που αποζητούσε στην οικογενειακή θαλπωρή. Άλλωστε, είχε πάντα μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του που τόσο τον στήριζε ανά τα έτη, και ένιωθε υπερήφανη για τον «χρυσό» της γιο.



Ο Λευτέρης, λίγο αργότερα θα μιλήσει σε συνέντευξη του για την μητέρα του λέγοντας για την Σοφία Πετρούνια:

«Πάντα θα της τηλεφωνήσω πριν μπω στο αεροπλάνο. Μόλις φτάσω στον προορισμό μου. Πριν αγωνιστώ. Αφού αγωνιστώ. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι, αν δεν τα έχω πάει και τόσο καλά, δεν θα μιλήσουμε πολύ. “Ασε, μαμά, ας τα πούμε αργότερα”, θα της πω...»

Στην ίδια συνέντευξη δεν παραλείπει να της πει «ευχαριστώ»:

«Η μαμά μου είναι κορυφαία μαμά! Και φτιάχνει τις ωραιότερες πατάτες με αυγά, ένα πιάτο που μπορώ να τρώω επτά μέρες την εβδομάδα!»

Η νέα ζωή χωρίς την Βασιλική

Μόλις καταλαγιάζει ο «θόρυβος» των Ολυμπιακών, εκείνος θα βρεθεί στην Μύκονο. Και μάλιστα όχι μόνος.

Nomads: Μετά την ένωση μένουν μόνο δυο σημεία διαμονής για τους παίκτες! Ποιο εξαφανίζεται; Αποκλειστικό!

Μια καστανή καλλονή φωτογραφίζεται πλάι του στο νησί των ανέμων και όλοι σπεύδουν να πουν πως είναι η νέα του σύντροφος.



Άλλωστε, κρίνοντας από τα 7 χρόνια που ήταν μεγαλύτερη του η Βασιλική μπορούμε να συμπεράνουμε πως ο νεαρός Λευτέρης έχει μια... αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες.



Η συμμετοχή της Μιλλούση στο Νomads και η απόσταση που μπορεί να τους ενώσει

Η Βασιλική από την άλλη, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Λευτέρη αποφασίζει να φύγει μακρυά από όλους και όλα.



Δέχεται πρόταση να συμμετέχει στο Νomads, το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και η ίδια βλέπει πίσω από την ευκαιρία να αποδράσει για τις Φιλιππίνες, την διαφυγή από την καθημερινότητα χωρίς τον Λευτέρη.



Η αθλήτρια της ενόργανης μπαίνει στο παιχνίδι και αποδεικνύεται μια από τις καλύτερες παίκτριες, λόγω της ενασχόλησης της με την γυμναστική!



Το αν ο Λευτέρης θα την περιμένει πίσω στην Ελλάδα μόνο εκείνοι μπορεί να το γνωρίζουν, όμως είναι γεγονός πως υπάρχει πιθανότητα όλα όσα τους ενώνουν να είναι περισσότερα τελικά από αυτά που τους χώρισαν!

Ο ίδιος άλλωστε, έκανε χτες μια ανάρτηση στο Instagram, δηλώνοντας δημόσια την στήριξή του στην πρώην αγαπημένη του (Δείτε εδώ)!