Οι βεντέτες των celebrities! 20 κόντρες που έχουν βγει εκτός ελέγχου...

Οι βεντέτες των celebrities! 20 κόντρες που έχουν βγει εκτός ελέγχου...
Επαγγελματικές αντιζηλίες, διεκδικήσεις περιουσίας, καβγάδες για μια γυναίκα, οικονομικές παρεξηγήσεις και διαφωνίες για ένα λάθος sms έχουν κάνει αυτά τα διάσημα ονόματα να χάσουν τον έλεγχο και να ξεχάσουν τους καλούς τους τρόπους δημόσια.

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε, αλλά αυτοί οι διάσημοι το λάθος τους το έκαναν ... βεντέτα! Όλες οι αντιπαραθέσεις της καθημερινότητας ισχύουν και στον λαμπερό κόσμο των διάσημων. Από μία κόντρα για την έκδοση διαζυγίου μέχρι τα μάτια της Ριάνα και το κινητό τηλέφωνο της Τζούλιας Αλεξανδράτου... αυτοί οι διάσημοι το παραέκαναν. Διαβάστε παρακάτω...

Διαβάστε 20 από τις πιο γνωστές διαμάχες διασημοτήτων, όπου το ένα σχόλιο έφερε το άλλο, και τελικά εκτέθηκαν δημοσίως ανεπανόρθωτα!

Τζούλια Αλεξανδράτου - Λίντσεϊ Λόχαν

Τα κορίτσια έκαναν τρικούβερτο καβγά στο Σκορπιό της Μυκόνου, γιατί η μία έβγαζε την άλλη βίντεο με το κινητό τηλέφωνο. Φήμες λένε ότι τους χώρισαν οι σεκιουριτάδες και η Λόχαν δεν επέστρεφε με τίποτα το κινητό στη Τζούλια.



Κιμ Μπέισινγκερ - Άλεκ Μπάλντγουιν

Το διαζύγιο του αγαπημένου ζευγαριού του Χόλιγουντ βγήκε μετά από διαμάχες χρόνων. Εκείνη έλεγε ότι την κακοποιεί και ότι επιτίθεται και στην κόρη τους, Άιρλαντ.



Πάρις Χίλτον - Κιμ Καρντάσιαν

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο κοσμικές κυρίες έχει βαρύ παρελθόν. Η Πάρις έχει δηλώσει δημόσια ότι τα οπίσθια της Κιμ είναι αηδιαστικά σαν σακιά με μαλακό τυρί, και η Καρντάσιαν έχει πει δημοσίως την Χίλτον ναρκομανή και αλκοολική!



Ρήγας- Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία ήρθε σε μεγάλη ρήξη με τον ηθοποιό-σκηνοθέτη και βρέθηκε εκτός του cast της παράστασης «Glorious». «Αυτό ήταν απάτη, το λέω και το εννοώ! Μου πήραν ένα έργο κανονικά! Μου είπαν χωρίς λόγο στη δεύτερη πρόβα, ενώ κράταγα το χαρτί, "θέλουμε ποινική ρήτρα γιατί δεν θα μάθεις τα λόγια σου ποτέ". Σε μένα, 100 χρόνια ηθοποιός, δεν έτυχε ποτέ να μη μάθω τα λόγια μου. Και αυτό το είπε ο Ρήγας!



Ρέμος - Σφακιανάκης

Ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε πως ο Ρέμος απευθύνεται σε ένα πιο ελιτίστικο κοινό. Όταν ζητήθηκε από τον Αντώνη Ρέμο να σχολιάσει την ατάκα του Σφακιανάκη είπε... «Πάλι με τον Νότη;», ενώ στην συνέχεια δήλωσε «είναι λίγο μεταφορικό αυτό που λέει. Δεν κρίνουμε τον άνθρωπο που είναι από κάτω με βάση την οικονομική του κατάσταση. Από εκεί και πέρα, ο Νότης είναι ο Νότης, με τις ιδιαιτερότητές του, με τις προσωπικές του απόψεις και με τις ακραίες του απόψεις πολλές φορές».



Λαζόπουλος - Γερασιμίδου

Χρόνια συνεργάτες αλλά η ηθοποιός απογοητεύτηκε από την σάτιρα που έκανε ο Λάκης στο ΚΚΕ και έφτασε να τονίσει πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ τους: «Εγώ έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών και να τελειώσουμε εδώ. Θέμα εγώ δεν θέλω να γίνομαι τη στιγμή που υπάρχουν τόσα ζητήματα. Το τι φιλία υπήρχε, ας το ψάξει και αυτό ο κόσμος. Εγώ έκανα μια αποκατάσταση των πραγμάτων και είπα αυτά που πιστεύω. Είπα ότι τον θαυμάζω, ότι συνεργαστήκαμε πολύ καλά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, μόνο τα πρώτα χρόνια, οπότε καμία φιλία δεν έχει χαλάσει».



Διαβάτη - Ρουβας

Απίστευτη είναι η επίθεση που εξαπέλυσε η Χρυσούλα Διαβάτη στο Σάκη Ρουβά, μετά το βραβείο Αρχαίου Δράματος-Κάρολος Κουν. Μέσα από εκπομπές και εκπομπές, απορούσε πως ο Ρουβάς παίζει στο θέατρο, πώς παίρνει βραβεία, ενώ σε κάποιες δηλώσεις της έλεγε πως δεν τον γνωρίζει τον κύριο!



Καμπούρη - Στικούδη

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Δέσποινα Καμπούρη και στην οποία ασκούσε κριτική στις επώνυμες που κυκλοφορούν σχεδόν ημίγυμνες, ήταν αρκετή να προκαλέσει την οργή της Κατερίνας Στικούδη. H Στικούδη είδε τη φωτογραφία και το σχόλιο της Δέσποινας και έγραψε: «Eίναι λίγο too much. Όμως δεν πήγανε έτσι στο περίπτερο της γειτονιάς σου Δεσποινάκι μου να πάρουνε τσίχλες!!! Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαυμάζουμε και όχι να κάνουμε σα κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες με τη πρώτη ευκαιρία». Τα σχόλια πήραν μεγάλες διαστάσεις με την Κατερίνα να δηλώνει απλώς αυθόρμητη.



Μελέτη - Φουρθιώτης

Ένα εξώδικο της Ελεονώρας Μελέτη στο Epsilon έφερε ένταση στις σχέσεις της με τον Μένιο Φουρθιώτη. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι... ήρθε το τέλος, ήρθε όντως το τέλος και την έδιωξε από το κανάλι...



Αρναούτογλου, Γκολεμά

Ποιος να μας το έλεγε ότι η Ντέπυ Γκολεμά θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι δυο τους μέχρι πρόσφατα ήταν ορκισμένοι"οχτροί", αλλά να που γίνονται και ανατροπές και η παρεξήγηση τους "λύθηκε" on air. Άντε να δούμε τη Γκολεμά και στης... Σπυροπούλου!



Στικούδη - Αρναούτογλου

Μία μικρή παρεξήγηση δημιουργήθηκε ανάμεσά τους, όταν εκείνη δεν πήγε στην εκπομπή, όπου ήταν καλεσμένη μαζί τον Κώστα Γκουσγκούνη. Η ράπερ πήγε τελικά σε επόμενη εκπομπή, ο Αρναούτογλου θέλησε να λυθεί η παρεξήγηση στον "αέρα" και μέσα από εντάσεις και καρφιά" τελικά τα βρήκαν!



Ντενίση, Λαζόπουλος

Η κόντρα του Λάκη με τη Μιμή Ντενίση είναι σαν το παλιό καλό κρασί. «Η Ντενίση παίζει θες δε θες κωμωδία» και «Έμαθα ότι το τρένο έπαιζε καλύτερα από τη Ντενίση». Εκείνη δηλώνει: «Χρήζει ψυχανάλυσης όλο αυτό» και η κόντρα τραβάει 20 χρόνια!



Λιάγκας - Σεφερλής

Για μία ολόκληρη σεζόν, ήταν αντίπαλοι στην πρωινή ζώνη. Και για μία χρονιά οι σπόντες έδιναν κι έπαιρναν. Οι δυο τους έλυσαν τις διαφορές τους, όταν ο Σεφερλής έφυγε από το... πρωινό και πήγε καλεσμένος στο Πρωινό!



Γκόμεζ, Μπίμπερ

Χαμός έγινε στο Instagram, με την κόντρα της Σελένα Γκόμεζ και του Τζάστιν Μπίμπερ, μετά από ανάρτηση του τραγουδιστή πως θα κάνει τον λογαριασμό του στο Instagram.

Οι φαν του Μπίμπερ δεν τρελαίνονται για το νέο του κορίτσι, την κόρη του Λάιονελ Ρίτσι, Σοφία, με αποτέλεσμα να μην σχολιάζουν με τον πιο κομψό τρόπο τις φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Σελένα Γκόμεζ, λοιπόν, παίρνοντας θέση μετά τις απειλές του Καναδού τραγουδιστή για κλείσιμο του λογαριασμού του έγραψε:

«Αν δε μπορείς να διαχειριστείς το μίσος, τότε σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες με την κοπέλα σου. Θα έπρεπε να είναι κάτι ιδιαίτερο μεταξύ των δυο σας και μόνο. Μην θυμώνεις με τους θαυμαστές σου. Ήταν δίπλα σου και σε στήριξαν πριν από οποιονδήποτε άλλον».



Kesha - Dr Luke

Η διάσημη ποπ ντίβα Kesha ισχυρίστηκε ότι ο επί χρόνια παραγωγός της Dr Luke την βίασε, τη νάρκωσε και της κατέστρεψε την καριέρα.



Μαντόνα - Γκουίνεθ Πάλτροου

Στο παρελθόν δήλωναν κολλητές, μέχρι που η Πάλτροου βαρέθηκε το προκλητικό lifestyle της Μαντόνα και έκοψε κάθε επαφή μαζί της. Όταν συναντήθηκαν ξανά στο κόκκινο χαλί του Met Ball με θέμα την πανκ μουσική και αγνόησαν επιδεικτικά η μια την άλλη, προκαλώντας τα σχόλια των υπολοίπων. Μάλιστα, η Μαντόνα έτρεξε να χαιρετήσει τη νυν φίλη της Πάλτρου, Μπιγιονσέ, για να την εκνευρίσει ακόμα περισσότερο. «Η Μαντόνα νιώθει πως η Γκουίνεθ την απέρριψε χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Πλέον προσπαθεί με κάθε τρόπο να της κάνει τη ζωή δύσκολη» δήλωσε καλεσμένος στο event.



Μπρουκ Σιλντς - Τομ Κρουζ

Η ψυχίατρoς της Μπρουκ Σιλντς έκρινε ότι έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, την οποία ξεπέρασε με τη χρήση φαρμάκων και περιέγραψε την εμπειρία της στο τοκ σόου της Όπρα Γουίνφρι. Αν και ο κόσμος αντιμετώπισε με κατανόηση το πρόβλημά της, ο Τομ Κρουζ αντέδρασε βίαια, λέγοντας πως ήταν λάθος της που βασίστηκε στα ψυχοφάρμακα για τη θεραπεία της. Εκείνη τον κατηγόρησε για διαταραγμένο σαϊεντολόγο. Η διαμάχη έλαβε μεγάλη δημοσιότητα, αλλά έληξε όταν ο ηθοποιός της ζήτησε συγγνώμη...



Νίκι Μινάζ - Μαράια Κάρεϊ

Η έχθρα μεταξύ των δύο τραγουδιστριών ξεκίνησε στα γυρίσματα της δωδέκατης σεζόν του American Idol, αλλά το κοινό έμαθε για τη μεταξύ τους κόντρα μέσα από το σόου My Truth που γυρίζεται με πρωταγωνίστρια τη Μινάζ. Μισιούνται και η μία λέει την άλλη χοντρή!



Ντρέικ - Κρις Μπράουν

Ο Ντρέικ (Drake) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) οι οποίοι έχουν συνδεθεί με την Ριάνα, έπαιξαν ξύλο για χάρη της στο γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης, WIP γιατί όπως έχουν αποδείξει δε μπορούν να συγκρατήσουν πολύ εύκολα τα νεύρα τους. Και η βεντέτα συνεχίζει μέχρι σήμερα!



Κέλι Όζμπορν - Κριστίνα Αγκιλέρα

Η Κέλι Όσμπορν είπε για την Αγκιλέρα: «Μπορεί να μετατρέπεται σε χοντρή σκύλα που ήταν γεννημένη να γίνει.» Η Κέλι είπε ότι η Αγκιλέρα την αποκαλούσε χοντρή συνέχεια για χρόνια. «Ξέρεις κάτι λοιπόν; Και εσύ είσαι χοντρή» συνέχισε.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι άγνωστες σκοτεινές πτυχές του γάμου Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ! Οι άγριοι ξυλοδαρμοί, το μαχαίρι και η απόπειρα στραγγαλισμού!

H Πάολα εμφανίστηκε στο «Ευτυχία Παλλάς» και σκόρπισε την…ευτυχία δείχνοντας το…

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το αυτοκίνητο που αγόρασε μετά τη νίκη του από το Survivor! Είναι ένα…. «τέρας»!