10 τραγουδιστές που... έδειραν θαυμαστές τους (Photos & videos)

10 τραγουδιστές που... έδειραν θαυμαστές τους (Photos & videos)



Με αφορμή το σημερινό επεισόδιο όπου ο Τζάστιν Μπίμπερ έριξε μπουνιά σε θαυμαστή του που θέλησε να τον αγγίξει και τελικά τον άφησε αιμόφυρτο, ανακαλύπτουμε ότι δεν ήταν ο μόνος. Ιδού η λίστα με τους "θερμόαιμους" της διεθνούς μουσικής σκηνής καθώς και τα... ντοκουμέντα!





Jennifer Lopez performs "Booty" as show host Pitbull embraces her during the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-SHOW)

Pitbull: Ήταν κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Κολοράντο το 2009 όταν ένας θαυμαστής κατάφερε να "σπάσει" τα νεύρα του διάσημου μουσικού πετώντας του διαρκώς χρήματα στα πόδια. Αφού δεν σταματούσε ενώ του το ζητούσε όμορφα, ο Pitbull αποφάσισε να τον ανεβάσει στη σκηνή για να τον νουθετήσει αλλιώς. Όταν όμως εκείνος το συνέχισε και εκεί, ο 34χρονος σταρ δεν άντεξε και του την έριξε τη γροθιά. Μπήκαν στη μέση αμέσως οι σωματοφύλακες, τους χώρισαν και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά... Ιδού και το βίντεο, με την επίμαχη στιγμή στο 1:03.



Cast member Will Smith poses during the premiere of the film "Concussion" during AFI Fest 2015 in Hollywood, California, November 10, 2015. REUTERS/Kevork Djansezian

Γουίλ Σμιθ (2012): Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Μόσχα ο 45χρονος -τότε- ηθοποιός και τραγουδιστής περπατούσε στο κόκκινο χαλί απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων όταν ένας από αυτούς έγινε πιο εκδηλωτικός. Ο ρεπόρτερ άρπαξε τον Σμίθ κάπως άγαρμπα και τον αγκάλιασε πολύ έντονα με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει έντονα. Τον έσπρωξε μιλώντας του άσχημα ενώ του έδωσε και ένα χαστουκάκι. Ιδού και το βίντεο:

 



Singer Akon performs during the 14th Mawazine World Rhythms International Music Festival in Rabat June 3, 2015. REUTERS/Youssef Boudlal

Akon: Κατά τη διάρκεια συναυλίας του το 2007, ένας 15χρονος θαυμαστής λέγεται ότι του πέταξε κάτι και εκείνος τα "πήρε" κανονικά!!! Μην μπορώντας να το αφήσει έτσι, ο Akon τράβησε τον ανυποψίαστο νεαρό στη σκηνή, τον σήκωσε στον αέρα και τον πέταξε στο κοινό που δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη.




British singer Amy Winehouse performs at the Glastonbury Festival 2008 in Somerset in south west England in this June 28, 2008 file photo. Winehouse, whose career has been blighted by alcohol and drug abuse, on June 21, 2011 has cancelled all her scheduled concerts after she was jeered by fans in Serbia recently for a shambolic performance. Picture taken June 28, 2008. REUTERS/Luke MacGregor/Files (BRITAIN - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT)

Έιμι Γουάινχαουζ: Η διάσημη τραγουδίστρια που "έφυγε" τόσο νωρίς ερμήνευε στο "Rehab" σε συναυλία της το 2008 όταν εκνευρίστηκε με θαυμαστή που νόμιζε ότι κάτι τις έριχνε στα μαλλιά. Κάποια στιγμή, λοιπόν, τον πλησίασε και "ύποπτα" τον χτύπησε με τον αγκώνα της... Ακολούθησε αναταραχή και οι άνθρωποι της ασφάλειάς της την οδήγησαν γρήγορα στα παρασκήνια. Τελικά επρόκειτο για παρεξήγηση, αλλά και ο εν λόγω θαυμαστής δεν θύμωσε καθόλου. "Ποιοι είναι εκείνοι που μπορούν να πουν ότι τους έδειρε η Έιμι Γουάινχαουζ;"



newego_large_t_1401_107223221_type13085A$AP Rocky’s Mob: Στη λήξη του σόου τους το 2012 οι θαυμαστές είχαν ξεσηκωθεί σε επικίνδυνο βαθμό. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς λέγεται ότι έκλεψε κάτι από ένα μέλος του συνεργείου και οι άλλοι τον επικροτούσαν. Ο Mob τότε ανέλαβε δράση μόνονς. Όρμηξε στα πλήθη και άρχισε να μοιράζει μπουνιές. Δεν ήταν λίγοι οι φανς που κατέληξαν με μαυρισμένα μάτια, ενώ χρειάστηκε αστυνομική επέμβαση για να "λήξει το πάρτι".



Musicians Mike Dirnt, Billy Joe Armstrong, and Tre Cool of the band Green Day arrive for the American Theatre Wing's 64th annual Tony Awards ceremonyΜπίλι Τζο Άρμστρονκτ: Ο frontman των Green Day είναι γνωστός για τον εκκεντρικό και εκκρηκτικό χαρακτήρα του. Μέχρι και βίαιο τον λες, άνετα! Πριν από έξι χρόνια, ένας θαυμαστής τον είχε εκνευρίσει -για άγνωστους λόγους- και εκείνος του πέταξε την κιθάρα στο πρόσωπο και ρίχτηκε με φόρα στο πλήθος. Μπουνιές, κλωτσιές και τελικά τους χώρισε η αστυνομία!



downloadΡιάνα: Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λονδίνο το 2013, η Ρίρι αποφάσισε να κατέβει στο κοινό και να τραγουδήσει από εκεί. Πολύ γρήγορα το μετάνιωσε όμως, καθώς μία θαυμάστρια της άρπαξε το χέρι και δεν την άφηνε να φύγει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Ριάνα της έριξε μια γερή με το μικρόφωνο και συνέχισε την πορεία της.



Justin Bieber in concert in ItalyΤζάστιν Μπίμπερ: Στο τέλος της συναυλίας του στη Βαρκελωνη ένας νεαρός Ισπανός θαυμαστής είδε τον αγαπημένο του σταρ να περνά από μπροστά του μέσα στη λιμουζίνα του με ανοιχτό το παράθυρο και άπλωσε το χέρι του για να τον αγγίξει, να του σφίξει το χέρι.. Την αντίδραση, όμως του Μπίμπερ σίγουρα δεν την περίμενε. Την "έφαγε" την μπουνιά και γέμισε αίματα... Ιδού:



U.S. rapper Kid Cudi performs on stage during his concert at the Rock-en-Seine Festival in Saint-CloudKid Cudi: Το 2009, ο διάσημος ράπερ εξοργίστηκε όταν ένα θαυμαστής του πέταξε το πορτοφόλι στο πρόσωπο. Χωρίς να το σκεφτεί, ο Kid Cudi πήδηξε κάτω από τη σκηνή και του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Έναν χρόνο αργότερα, ανέβασε τον ίδιο θαυμαστή στη σκηνή για να εξιλεωθεί όμως το ξύλο είχε πέσει. Ιδού:



Country music singer Tim McGraw poses with wife after his star was unveiled on the Hollywood Walk of Fame in HollywooΤιμ ΜακΓκρο: Το καλοκαίρι του 2014, μια θαυμάστρια γράπωσε το πόδι του διάσημου τραγουδιστή της κάντρι περισσότερο από όσο εκείνος θεωρούσε φυσιολογικό. Της την έριξε τη σφαλιάρα λοιπόν και "ηρέμησε". Εκείνη προχώρησε σε μήνυση, η οποία, όμως δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια καθώς το θέμα "τακτοποιήθηκε" ιδιωτικά, και κατέληξε προσοδοφόρο για την κοπέλα... Στη φωτογραφία επάνω ο ΜακΓκρο με τη σύζυγό του, επίσης σταρ της κάντρι, Φέιθ Χιλ



womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι λέει για το άγριο επεισόδιο και τον καυγά με τον Κοτσοβό!

10 διάσημες γυναίκες που επιτέθηκαν στον σύντροφό τους [photos]

«Μαύρη Παρασκευή»: Οι καλύτερες εκπτώσεις που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα – Οι αλυσίδες και τα mall με τις καλύτερες προσφορές!