Επιτέλους βρήκαμε τρόπο να κάνουμε μαλακό το κρέας μας...!
Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις...
Δείτε ακόμη: Μείωσε τους καρκινογόνους παράγοντες του κρέατος με το σωστό ψήσιμο
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό.
Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
Δείτε ακόμη: Το περίφημο μαύρο burger ήρθε και στην Αθήνα! Σε ποιο εστιατόριο θα το δοκιμάσεις;
Δείτε ακόμη: Μείωσε τους καρκινογόνους παράγοντες του κρέατος με το σωστό ψήσιμο
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό.
Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
Δείτε ακόμη: Το περίφημο μαύρο burger ήρθε και στην Αθήνα! Σε ποιο εστιατόριο θα το δοκιμάσεις;