Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις…

Δείτε ακόμη: Μείωσε τους καρκινογόνους παράγοντες του κρέατος με το σωστό ψήσιμο

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό.

Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!

Δείτε ακόμη: Το περίφημο μαύρο burger ήρθε και στην Αθήνα! Σε ποιο εστιατόριο θα το δοκιμάσεις;

 

loading...