Η απολαυστική σειρά Magic Double επαναλανσάρεται και εμπλουτίζεται με τη νέα τολμηρή γεύση Magic Double Peanut Butter.
Το Magic, το παγωτό σύμβολο της αληθινής απόλαυσης, ανακοινώνει το επαναλανσάρισμα της πιο εθιστικής σειράς, της σειράς Magic Double. Το διπλά βουτηγμένο σε σοκολάτα παγωτό, γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό και εμπλουτίζεται, ακολουθώντας τις πιο εκλεπτυσμένες γευστικές τάσεις. Πρωταγωνιστής είναι το νέο Magic Double Peanut Butter, το οποίο υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Untitled
Το βελούδινο παγωτό Magic με διπλή σοκολατένια επικάλυψη είναι έτοιμο να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις. Κάθε γεύση αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή πολυτέλειας και αντλεί έμπνευση από εκείνες τις πτυχές του εαυτού μας που θέλουν να κάνουν την απόλαυση μια ξεχωριστή εμπειρία. Παράλληλα, το εντυπωσιακό περιτύλιγμα με σχέδια animal print προσθέτει στη σειρά ένα εκλεπτυσμένο στυλ και εμπνέει τους λάτρεις του παγωτού να ενδώσουν στον τολμηρό πειρασμό.

Magic Double rangeΜε μήνυμα ‘Release the Beast. Dare to go Double’, το Magic προκαλεί τους pleasure seekers να απελευθερώσουν τα άγρια ένστικτα και τις αισθήσεις τους και να αφεθούν στο πιο απολαυστικό παγωτό που έχουν δοκιμάσει ποτέ.

Magic Double_Release the Beast.Dare to go Double. ##

Η σειρά Magic Double είναι διαθέσιμη σε τρεις υπέροχες γεύσεις:

Magic Double Peanut Butter
Πρόκειται για τη νέα πρόταση της σειράς. Το νέο Magic Double Peanut Butter είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκιάς και αλμυρής γεύσης. Το βελούδινο παγωτό με γεύση φιστικοβούτυρο, η σοκολατένια επικάλυψη, η έξτρα στρώση από σιρόπι φιστικοβούτυρο -όλα καλυμμένα από την εκλεπτυσμένη σοκολάτα Magic που προέρχεται από υψηλής ποιότητας κακάο- συνθέτουν τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό.

Magic Double Chocolate
Το βελούδινο παγωτό σοκολάτα, με σοκολατένια επικάλυψη και σιρόπι και ξανά βουτηγμένο σε μια γενναία δόση από τη διάσημη σοκολάτα Magic, θα γίνει η αγαπημένη επιλογή κάθε chocoholic.

Magic Double Caramel
Με πλούσιο σιρόπι καραμέλας, το Magic Double Caramel είναι η παραλλαγή του κλασσικού αγαπημένου Magic. Απαλό παγωτό βανίλια, βουτηγμένο σε σοκολατένια επικάλυψη, καλυμμένο με σιρόπι καραμέλας και τραγανή σοκολάτα Magic, υπόσχονται μια πλούσια γευστική εμπειρία.

Magic Double_Release the Beast.Dare to go Double. #Τα Magic Double σε περιμένουν στα ψυγεία της Algida.

Για το Magic
Ξεκινώντας το 1989 από τη Γερμανία και το Βέλγιο, το Magic ήταν το πρώτο παγωτό ξυλάκι που στόχευσε σε ενήλικο κοινό. Έγινε γρήγορα γνωστό για την καινοτομία του και τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά του, ενώ το κακάο που χρησιμοποιείται στη σοκολάτα των παγωτών Magic παράγεται αποκλειστικά με μεθόδους αειφόρου καλλιέργειας και φέρει την πιστοποίηση της Rainforest Alliance. Σήμερα το Magic είναι ένα από τα κορυφαία brands παγωτού παγκοσμίως, με πωλήσεις που ξεπερνούν τo 1 δισεκατομμύριο παγωτά ετησίως, σε όλο τον κόσμο, και αποτελεί το μεγαλύτερο brand της Unilever στην κατηγορία του παγωτού.

loading...