Ιδανική για μετά την Ανάσταση: Παριανή Μαγειρίτσα που θα σας ξετρελάνει

Ιδανική για μετά την Ανάσταση: Παριανή Μαγειρίτσα που θα σας ξετρελάνει
Η πιο κορυφαία συνταγή μαγειρίτσας για την φετινή Ανάσταση. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε αναλυτικά, παρακάτω:

Υλικά Συνταγής
1 συκωταριά από μικρό αρνί
1 αντεριά από μικρό αρνί
2 μαρούλια
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια (μικρά) με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθο
1/2 φλ. ρύζι καρολίνα
1/4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 λεμόνι



Για το αυγολέμονο

2 αυγά
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Για την παριανή παραδοσιακή μαγειρίτσα, καθαρίζουµε πρώτα τα εντεράκια, γυρνώντας τα µέσα έξω µε ένα στυλό ή µολύβι. Τα ξεπλένουµε και τα βάζουµε σε µπολ. Στύβουµε 1 λεµόνι και ρίχνουµε λίγο αλάτι. Τα αφήνουµε στο ψυγείο για λίγες ώρες, µέχρι να ασπρίσουν. Μπορούµε να το κάνουµε και µία µέρα πριν. Έπειτα τα ξεπλένουµε καλά και πιάνοντας 2-3 έντερα τα πλέκουµε σε λεπτή κοτσίδα. Τα ζεµατάµε για λίγα λεπτά σε βραστό νερό και τα στραγγίζουµε. Αφού κρυώσουν... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μεγάλη προσοχή σε όλους: Ανάκληση εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου από τον ΕΦΕΤ!

Το έπαθλο του Survivor που μας καθήλωσε! Μαύρο κοτόπουλο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Youweekly.gr σου προτείνει: Τέλεια συνταγή για νηστίσιμη πίτσα