Διαβάστε τι θα γίνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11
(Επεισόδιο 429) Απελπισμένη από την ανυποχώρητη στάση του Αχιλλέα, η Μελίνα κάνει μια τελευταία κίνηση, προκειμένου να του αποδείξει τη δύναμη της αγάπης της και χωρίς να υπολογίζει τίποτα αποφασίζει να τον διεκδικήσει όσο ποτέ άλλοτε, ενώ ο Αχιλλέας από την πλευρά του κάνει μια κίνηση που θα την εκπλήξει. Ο Πάτροκλος αποφασίζει να ξεμπερδέψει μια και καλή με τον Σήφη, αφού πια είναι σίγουρος ότι πρόκειται πολύ σύντομα να αποκαλύψει τη συμμετοχή του στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας.
Κυνηγημένη από το παρελθόν και τις αποκαλύψεις που επίκεινται, η Χρυσάνθη επισκέπτεται την παλιά φίλη της Χέλγκας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Στο μεταξύ, η Αναστασία, παρά τις αντιρρήσεις του Διαμαντή και του Σήφη, φεύγει από τα Χανιά, προκειμένου να εγκατασταθεί με τον Ματθαίο στην Κύπρο. Η Κωνσταντίνα ανακοινώνει στον Μανωλιό πως τον χωρίζει, αλλά και ο Μηνάς με τη Βασιλική συνειδητοποιούν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η σχέση τους και παίρνουν από κοινού αποφάσεις.

ΤΡΙΤΗ 24/11

(Επεισόδιο 430) Η Μελίνα, διαλυμένη, ετοιμάζεται ν’ αφήσει πίσω της για πάντα την Κύπρο και τον Αχιλλέα. Ο Σήφης ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι είναι αρνητικός στη πιθανότητα ενός νέου γάμου, ενώ ρίχνει ευθύνη στον Παύλο, ότι ενθάρρυνε την Αναστασία να πάρει λάθος αποφάσεις. Στο μεταξύ ο Ματθαίος δέχεται να συνεταιριστεί με τον Νικηφόρο. Η απέχθεια που της προκαλεί ο Διαμαντής, καθώς και φίλη της Χέλγκας αποδεικνύουν ότι η Χρυσάνθη κρατάει καλά κρυμμένο ένα μυστικό απ’ το παρελθόν.
Η Δάφνη θέλοντας να επιβεβαιωθεί, προκαλεί εσκεμμένα τον Μάρκο για να ζηλέψει, φτάνοντάς τον σε σημείο να πιαστεί στα χέρια με τον Μηνά. Ο Μανωλιός, για μια ακόμη φορά δημιουργεί στους Ματθαίους αναστάτωση με τα καμώματά του, ενώ παράλληλα η Κωνσταντίνα απαντά στην πρόταση γάμου του Κίκη. Μπροστά στον φόβο μην αποκαλυφθεί η συμμετοχή του στην απαγωγή της Μελίνας, ο Πάτροκλος επιχειρεί να «κλείσει» μια για πάντα κάποια στόματα. Ο Αχιλλέας τρομάζει όταν δέχεται μες στη νύχτα τηλεφώνημα της Μελίνας, που έντρομη καλεί σε βοήθεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11

(Επεισόδιο 431) Ο Αχιλλέας πανικόβλητος τρέχει στους στάβλους, μετά το αγωνιώδες τηλεφώνημα της Μελίνας και μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει εκεί. Ο Πάτροκλος στήνεται έξω από το σπίτι του Σήφη, αποφασισμένος να ξεμπερδεύει μια και καλή μαζί του. Η Αναστασία υπογράφει με τους Ματθαίους τα συμβόλαια ένταξής της στην εταιρία τους και μια νέα εποχή ξεκινάει για όλους. Από την πλευρά του ο Νικηφόρος ζητάει από την Χρυσάνθη τα χρήματα που θα του επιτρέψουν να γίνει συνέταιρος των Ματθαίων στο κτήμα Δημοσθένους, με σκοπό να περάσει στην τελική φάση του σχεδίου του.
Στο μεταξύ ο Μανωλιός προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αλεξάνδρα να πάει μαζί του στα Χανιά και να υποκριθούν πως έχουν ερωτική σχέση, για να ζηλέψει η Κωνσταντίνα, ενώ η Δάφνη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική πως η Κωνσταντίνα είναι αυτή που επηρεάζει αρνητικά τον Μηνά. Η συνάντηση Διαμαντή και Χρυσάνθης στο σπίτι του Πάτροκλου, θα αποκαλύψουν μια παλιά ιστορία μίσους που τους συνδέει και τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη που θα αλλάξει τις ζωές τους.

ΠΕΜΠΤΗ 26/11

(Επεισόδιο 432) Ο Ματθαίος πανικοβάλλεται όταν ο έντονος πόνος στο στήθος του, οξύνεται ακόμη περισσότερο.. αποφασίζει όμως να το κρατήσει μυστικό απ’ όλη την οικογένεια και να το χειριστεί μόνος. Παράλληλα, πληροφορίες από το παρελθόν του, σε σχέση με την πρώτη του γυναίκα, έρχονται στο φως.. που σοκάρουν και ταρακουνούν πολύ τον Παύλο, αφού η έγνοια του είναι το καλό της Αναστασίας. Η Αλίκη προσπαθεί με επιχειρήματα να πείσει τον Χρήστο να προχωρήσουν τη ζωή τους μαζί και να παντρευτούν.. οι απόψεις της όμως είναι ιδιαίτερα προχωρημένες.. Την ίδια στιγμή, η Δάφνη ανησυχεί πολύ για την τόσο βιαστική απόφαση της Κωνσταντίνας να παντρευτεί τον Κίκη.. και με έμμεσο τρόπο, προσπαθεί να την αποθαρρύνει.. ενώ ο Μανωλιός φαίνεται να έχει πέσει σε μεγάλη κατάθλιψη.
Μεγάλο πόνο περνάει και ο Μηνάς με τη Βασιλική.. αφού το πείσμα και η επιθυμία του για ένα παιδί.. και η άρνηση εκείνης.. οδηγούν τη σχέση τους σε αδιέξοδο.. Στο μεταξύ ο Μηνάς μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Όλγας και μένει άναυδος.. Το ίδιο σαστισμένοι μένουν και ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, όταν βλέπουν το Νεκτάριο με την Αλεξάνδρα να φιλιούνται. Ο Πάτροκλος προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του, είναι αποφασισμένος να βγάλει το Σήφη από τη μέση μια καλή και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/11

(Επεισόδιο 433) Η σύγκρουση Αχιλλέα-Νεκτάριου με αφορμή τη σχέση του Νεκτάριου με την Αλεξάνδρα, είναι σφοδρή και οδηγεί τον Αχιλλέα που θέλει να είναι ξεκάθαρος, στο να αποκαλύψει τα πάντα στη Δήμητρα. Η γκάφα του Χρήστου να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της Όλγας, δεν περνάει απαρατήρητη από τον Μηνά, ενώ παράλληλα η απουσία του Σήφη, προκαλεί ανησυχία σε όλους και περισσότερο στην Αναστασία. Ο Διαμαντής πιέζει όλο και περισσότερο τον Πάτροκλο, προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με τη Χρυσάνθη, με την οποία έρχεται όλο και πιο κοντά, για λόγους που δεν μπορεί να εξηγήσει.
Ο Ματθαίος, πολύ ανήσυχος με τα συμπτώματα που είχε, κάνει ιατρικές εξετάσεις χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Χρυσάνθη πως είναι έτοιμος να σκάψει με μπουλντόζες στο κτήμα Δημοσθένους προκειμένου να φέρει εις πέρας το σχέδιο τους. Η Μελίνα, θορυβημένη από τον πρόσφατο τσακωμό της με τον Αχιλλέα, δεν σταματάει να του κάνει εκπλήξεις, προβάλλοντας την αγωνία να μην τον χάσει ποτέ. Ο Μανωλιός κάνει ψυχοθεραπεία με την Αλεξάνδρα, για να καταφέρει να ξεπεράσει την Κωνσταντίνα.

(Επεισόδιο 434) Παρά τις επιβεβαιώσεις του Μηνά, ότι ο Σήφης είναι καλά, ο Παύλος εξακολουθεί ν’ ανησυχεί με την αιφνίδια απουσία του γιου του. Η επίσκεψη του Διαμαντή στη Χρυσάνθη, της φέρνει στο νου δυσάρεστες μνήμες. Μηνάς και Βασιλική, βάζοντας τον εγωισμό μπροστά, εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό.. μπερδεύοντας όμως συνεχώς τους ρόλους. Αναστασία, Αχιλλέας και Νεκτάριος, επισκέπτονται κρυφά τον γιατρό του Ματθαίου ανησυχώντας για την υγεία του.
Παρά τις αντιρρήσεις της Δάφνης, η Κωνσταντίνα δρομολογεί πλέον τον γάμο της με τον Κίκη, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανωλιός παλεύει να την ξεπεράσει.. μέσω ψυχανάλυσης. Δάφνη και Μάρκος, θέλοντας να βρουν στοιχεία για το «μυστικό» παρελθόν της Χρυσάνθης, ψάχνουν το κινητό της και ανακαλύπτουν πολλά!!!! Η Ξένια έχοντας κερδίσει την συμπάθεια του Αχιλλέα και της Μελίνας, προχωράει στο επόμενο βήμα της, θέλοντας να εκδικηθεί τον Νικηφόρο.

loading...