Σε αυτή τη φωτογραφία που εντοπίσαμε από το κοινωνικό δίκτυο imgur θα δείτε την στιγμή που ο Steve Hammer θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Taylor McKay. Όπως βλέπετε και εσείς στη φωτογραφία, η συγκινητική στιγμή έγινε σε ένα ενυδρείο του Καναδά, ενώ από πίσω ένας βατραχάνθρωπος κρατούσε ένα πανό με την ερώτηση «Θα με παντρευτείς;».
Ωστόσο, όταν το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι και είδε τις φωτογραφίες, τότε, αντιλήφθηκε ότι στην φωτογραφία παρενέβη ένα από ζώα του ενυδρείου παρενέβη, κάνοντας photobombing και κρύβοντας το πανό! Όπως θα δείτε και εσείς, ήταν ένα σαλάχι που εκείνη την στιγμή περνούσε μπροστά από το πανό! Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε επίσης μια συλλογή από φωτογραφίες με ζώα που εμφανίστηκαν τυχαία πίσω από selfies και διάφορες φωτογραφίες!

Δείτε τη φωτό και το βίντεο:

BnGhB1xl

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Δείτε τι έπαθε ένας τουρίστας που ήθελε α τραβήξει μια φωτογραφία!(Βίντεο)  Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Νόμιζε ότι είχε απλά έναν πονοκέφαλο. Δείτε τι έβγαλε αυτός ο νεαρός από το κεφάλι του.(Βίντεο)  Δείτε ακόμη: Είχε μια τεράστια κύστη στην πλάτη του. Όταν την έσπαγε έγινε… Βίντεο μόνο για τολμηρούς! 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ