Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ποδαρικό λοιπόν στο 2017, η Θεά Αφροδίτη στα αγαπημένα μας τα ψαράκια!
Βέβαια, δεν είναι έτσι ακριβώς, αφού μπήκε με το δεξί στους Υδροχόους και ξανά μπήκε και στους Ιχθύες! Τρομάζω! Τίποτα άλλο δε σας λέω! Ο Έρωτας είναι πάντα το ζητούμενο, γιατί η Θεά Αφροδίτη απλά δε μπορεί να ζήσει δίχως αυτόν. Είναι το στοιχείο της. Το οξυγόνο της. Ο λόγος ύπαρξής της.

Συνεπώς, τώρα πια στους Ιχθύες, θα αντλήσει τη μαγική τους την ενέργεια και θα δημιουργήσει πολλά και διάφορα. Από τις 3/1 λοιπόν, ξεκίνησε μια άλλη φάση στη ζωή μας. Γινόμαστε πιο ρομαντικοί, πιο αγαπησιάρηδες και πολύ συμπονετικοί. Ρίχνουμε και λίγη στάχτη στα μάτια, γιατί ουδείς τέλειος! Μέχρι και τις 12/1, όλα μέλι γάλα. Είναι ξεκάθαρο το τοπίο, όποιος αγαπάει, αγαπιέται πάλι πίσω. Υπάρχει η ανάγκη του αμοιβαίο σίγουρα, όμως όχι σε υπερβολικό σημείο.

Σκάει μύτη ο Ποσειδώνας και δημιουργεί ένα φανταστικό και ονειρεμένο τοπίο και παρασέρνει κόσμο και κοσμάκι, σε ένα ερωτικό πανηγύρι, που μόνο πόνο μπορεί να φέρει. Κάποιος τα βλέπει όλα ροζ κάποιος όχι και τόσο. Απολαύστε, αλλά μην ελπίζετε! Μέχρι και τις 26/1, θα υπάρξουν όμορφες στιγμές, ρομαντικές, ερωτικές, μπορεί να ακούσουμε τα απίστευτα κιόλας, ένα μικρό καλάθι είναι μια καλή ιδέα, ας το κρατάμε το ρημάδι, από την άλλη όμως λίγη ψυχοθεραπεία.. έτσι κάπως φανταστική δε βλάπτει..

Και ο Κρόνος βάζει ένα τέλος στο θέατρο αυτό του παραλόγου! Και μπαίνουν πολλά πράγματα στη θέση τους! Το ακούσατε το μαστίγιο;;; χαχα! Αυτός ο Κρόνος.. πω πω..!!!

Κριός
Ετοιμαστείτε να ζήσετε μεγάλες στιγμές εσείς οι αναποφάσιστοι εκεί έξω! Δε ξέρω το πώς, αλλά αν είστε διχασμένοι ερωτικά, θα ακούσετε τη καρδιά σας και θα το κάνετε εκείνο το βήμα. Που σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, γιατί θέλετε πολύ να ηρεμίσει η ψυχούλα σας, να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας προκαλεί μελαγχολία και να βιώσετε ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας! Το παλιό; Το νέο; Εσείς γνωρίζετε και μόνο!

Ταύρος
Ανεβαίνουν οι μετοχές σας και βρίσκεστε παντού! Από το απρόβλεπτο πάμε τώρα και στο .. πραγματικά αχαρακτήριστο το βρίσκω! Γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ, εκφραστικοί επίσης, συναισθηματικοί και σας θέλουν όλοι στη παρέα τους. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, όχι απαραίτητα ερωτικές, όμως που θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση! Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω και οι επιτυχίες μπορεί να είναι λίγο από όλα! Δημοφιλής πολύ με οτιδήποτε και αν ασχολείστε!

Δίδυμος
Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Πρέπει επιτέλους να γίνει αυτό που επιθυμείτε, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος φυσικά! Αλλάζει η ζωή σας εντελώς, δηλαδή τις παίρνετε εκείνες τις ρημάδες τις αποφάσεις και δε διστάζετε τούτη τη φορά, να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον γνωστό που σίγουρα έχει όλα τα μέσα. Άνοδος υπάρχει, μπορεί να πάρετε και κάποια προαγωγή ή αύξηση, να γνωρίζετε σε κάθε περίπτωση πως είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας!

Καρκίνος
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Ξαφνικά θα θελήσετε να μάθετε πολλά πράγματα, διαφορετικά μεταξύ τους, να αποκτήσετε εμπειρίες, για να έχετε να λέτε στους φίλους σας. Ναι πρώτα για τον εαυτό σας, αλλά καιρός να κάνετε και εσείς μια τρέλα, μια ανατροπή και να εκπλήξετε τους πάντες! Πάλι θα μπλέξετε σε περιπέτειες, κάτι θα ξεκινήσετε και εννοείται πως μόλις φύγει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, θα το παρατήσετε! Φλας της στιγμής, αλλά ωραίο φλας! Στο κόσμο σας ως συνήθως..

Λέων
Οικονομικά ζητήματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν έντονα. Δε γίνεται από τη μια να έχετε λεφτά και από την άλλη να μην έχετε σάλιο. Μα είναι αιώνιο κακό οι σπατάλες σας, για αυτό τι τρελαίνεστε τώρα; Βέβαια αστρολογικά, θα μπορέσετε να βάλετε μια σειρά και να μαζευτείτε. Θαύμα σίγουρα είναι αυτό, αλλά προκειμένου να νιώθετε ανασφάλεια και να είστε μέσα στη γκρίνια, θα κάνετε καλό κουμάντο! Άντε για ένα μήνα είναι μόνο, θα αντέξετε! Μήπως να ασχοληθείτε με κάτι ακόμα;;;

Παρθένος
Τελικά είναι αστρολογικό το φαινόμενο πουλάκια μου! Αλλάζετε παρέες. Διώχνετε από κοντά σας ανθρώπους που σας πληγώνουν με τη συμπεριφορά τους. Κάνετε νέες γνωριμίες και κάπως έτσι μπορεί να έρθει και ο έρωτας που γυρεύετε αρκετοί καιρό τώρα. Είναι αυτό που λέμε. Για όλα υπάρχει ένας λόγος. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή. Ας πούμε πως οι εμπειρίες που αποκτήσατε το τελευταίο τον καιρό, σας διαμόρφωσαν και τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο level!

Ζυγός
Εννοείται πως ξεκινάτε υγιεινή διατροφή και γυμναστήριο φουλ! Ότι κιλά πήρατε από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, πρέπει να φύγουν! Απομονώνεστε επίσης από τους φίλους και τα κοινά, να όμως που δε θα σας αφήσουν και τόσο σε ησυχία. Μπορεί να είστε άφαντοι αλλά όλοι γνωρίζουν πού θα σας βρουν! Βελτιώνετε τη ζωή σας, βάζετε πολλά πράγματα στη θέση τους και ασχολείστε πιο σοβαρά με τις δουλειές σας. Η φαντασία σας καλπάζει, μια αλήθεια και αυτό και προκειμένου να σας χαλάσουν το όνειρο θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας!

Σκορπιός

Φτου-φτου μη σας ματιάσω, η περίοδος αυτή για τα ερωτικά σας είναι η καλύτερη! Γίνεστε πιο εκφραστικοί από ποτέ, ακούτε επιτέλους τη καρδιά σας και ερωτοτροπείτε είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Ξεπερνάτε τον εαυτό σας, μια αλήθεια είναι και αυτή, γιατί ο οργανισμός σας ζητάει ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές! Είστε πολύ γοητευτικοί, ερωτικοί επίσης και δύσκολο να σας αντισταθούν. Ακόμα και οι ελεύθερες οι ψυχές, μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Για τόσο πολύ λέμε!!!

Τοξότης
Κουφό βέβαια, αλλά κλειδαμπαρώνεστε στο σπίτι και αποζητάτε περισσότερο το συναίσθημα της ασφάλειας. Όχι δεν έχετε πυρετό, ούτε να σας πάρει από κάτω. Αστρολογικό το θέμα, τις μέρες αυτές, θα τα πείτε με τον εαυτό σας, γιατί βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο. Ο Κρόνος, μη τον ξεχνάμε αυτόν, σας διδάσκει, σας κρίνει, σας τιμωρεί, φέρνει και εμπόδια, γιατί το μονοπάτι είναι ένα. Έχετε ακόμα μέχρι να το ανακαλύψετε και να σας αφήσει σε ησυχία. Οπότε όλοι οι άλλοι οι πλανήτες, απλά σιγοντάρουν. Οι φίλοι, η καλύτερη παρέα!

Αιγόκερως
Ως δια μαγείας σας ταιριάζει πολύ το αστρολογικό αυτό γεγονός. Γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ, φιλικοί, σας αγαπούν και σας θαυμάζουν. Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος αυτή για εσάς, καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να τολμήσετε να κάνετε νέες γνωριμίες. Χρήσιμες φυσικά, που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας! Δε θέλουν όλοι το κακό σας, μην είστε τόσο παράξενοι σε αυτό. Υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να σας βοηθήσουν, σε οτιδήποτε σας βασανίζει. Οικογενειακές στιγμές σας γεμίζουν πολύ!

Υδροχόος
Στη καρά κοσμάρα σας ως συνήθως! Πάνε οι αγάπες και οι έρωτες, το χρήμα έχει ύψιστη σημασία για εσάς! Εντάξει δεν έχετε παράπονο και λεφτά ήρθαν και τα ξοδέψατε στις ακριβές τις απολαύσεις σας, τώρα έχει λίγο μάζεμα τα λουριά για να επανέλθει ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός. Θα το καταφέρετε αυτό, αφού είστε σκληροί με τον εαυτό σας και οι στόχοι σας, ψυχροί και αυστηροί σα το χαρακτήρα σας ένα πράγμα! Το μυαλό σας είναι στις νέες τις γνωριμίες, εκείνες που έχουν να σας προσφέρουν όσα επιθυμείτε. Από τη μια απαιτείτε το χρήμα, από την άλλη το σκορπάτε από εδώ και εκεί..

Ιχθύς
Δεν έχετε παράπονο! Καλύτερο ποδαρικό από τη Θεά Αφροδίτη δεν υπάρχει για το νέο το έτος! Ρομαντικοί όσο ποτέ, γοητευτικοί, κάνετε βουτιά στο όνειρο και ότι προκύψει. Εκτός τόπου και χρόνου σας βρίσκω, αλλά τώρα πια έχετε και τη καλύτερη τη δικαιολογία. Ένα κομμωτήριο θα το πάτε και θα αλλάξετε εμφάνιση έτσι επειδή! Αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας και του το δείχνετε κάθε στιγμή! Οι μοναχικοί της παρέας ξεπερνάτε εκείνο το παρελθόν και είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! Δώστε μεγάλη προσοχή όλα τα ζώδια στις 26 Φεβρουαρίου – Τι θα συμβεί;

Baby Boom! Ελληνίδα παρουσιάστρια περιμένει δίδυμα και το ανακοίνωσε με την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Λίτσα Πατέρα: Αποκαλύπτει το άλλο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη… έτσι όπως την ξέρει εκείνη!

loading...