Κριός

Γενικά zwdia: Μια ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι μαζί με τον/την σύντροφό σας ή έναν συνάδελφο μπορεί να εμφανιστεί σήμερα, ίσως είναι επαγγελματικής φύσης. Τα ταξίδια που σχεδιάζονται ή πραγματοποιούνται σήμερα μάλλον θα πάνε καλά και θα σας αποφέρουν τα αποτελέσματα που ελπίζετε. Ότι και να σχεδιάζετε. Θα έχετε πολύ ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τις μελλοντικές σας επιτυχία. Τα επαγγελματικά και οι προσωπικές σχέσεις με τους άλλους θα είναι καλές και τρυφερές. Θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια διαμάχη που ξεκινήσετε χθες θα συνεχιστεί σήμερα. Το να παίξετε τον ρόλο του Καλού Παιδιού δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη στρατηγική. Θα πρέπει να αντισταθείτε. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να μάθετε για κάποια επερχόμενη αύξηση σήμερα και μάλλον προέρχεται μέσα από κάποια δουλειά που έχετε κάνει τελευταία. Έχετε πολύ ενέργεια και θα μπείτε σε πειρασμό να ασχοληθείτε με περισσότερα από ότι συνήθως. Να θυμάστε όμως ότι πρέπει να χαλαρώνετε. Αν συνεχίσετε σε αυτό τον δρόμο θα πρέπει να κρατήσετε και λίγη ενέργεια και για αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να ξεκινήσετε με ένα σταθερό σχέδιο είναι στο κλειδί της επιτυχίας. Βάλτε γερές βάσεις ώστε να είστε σε καλή θέση για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα απρόσμενα γεγονότα που θα εμφανιστούν. Να είστε προετοιμασμένοι.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μια ομάδα ίσως σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε σε ένα δημιουργικό σχέδιο κάποιου είδους σήμερα. Ότι και να κάνετε μάλλον θα είναι συναρπαστικό. Θα θέλετε να κατευθύνετε πολύ ενέργεια και ενθουσιασμό εκεί. Ίσως σκέπτεστε για κάποια συνεργασία και μπορεί να κάνετε σχέδια. Είναι καλή ημέρα για κοινωνικές επαφές. Αν έχετε κάποια πρόσκληση για να βγείτε, μην αρνηθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν και θα υπάρχει ένταση στην δουλειά σας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα είναι βασικές για να ξεκαθαρίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θα πρέπει να ακολουθήσετε την λογική σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σχεδιάζετε να κάνετε μια κοινωνική εκδήλωση στο σπίτι σας απόψε ή σε μερικές ημέρες. Μπορεί να πρέπει να καθαρίσετε πολύ και να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Ένα φίλος ίσως έρθει να βοηθήσει. Μπορεί να σχεδιάσετε ένα υπέροχο μενού. Μην δουλεύετε πολύ σκληρά γιατί μπορεί τελικά να μην σας μείνει καθόλου ενέργεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η έντονη ευαισθησία σας και η ικανότητά σας να συγχρονίζεστε με τις ανάγκες των άλλων είναι μεγαλύτερος σύμμαχος από ότι νομίζετε, ειδικά σήμερα. Ένα κομμάτι του παζλ θα μπει στη θέση του όταν βασιστείτε στην 6η σας αίσθηση αντί να αμφισβητείτε τα πάντα.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να περάσετε χρόνο επισκεπτόμενοι φίλους. Κάποιες μικρές αγορές είναι απαραίτητες, ίσως κάποια ρούχα και κάποια πράγματα για να βελτιώσετε το σπίτι σας. Θα πρέπει να κάνετε και κάποιες δουλειές. Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα μπορείτε να περιμένετε ένα ευχάριστο τηλεφώνημα από ένα φίλο που έχετε να ακούσετε καιρό. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε προσεκτικοί με το τι και το πόσα λέτε. Μόλις αρχίσετε να μιλάτε μάλλον δεν θα μπορείτε να σταματήσετε σήμερα. Μάλλον θα πείτε κάτι που ίσως μετανιώσετε και αυτό μπορεί να σας κοστίσει την δουλειά σας. Να είστε προσεκτικοί.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μια ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα ίσως από λίγη επιπλέον δουλειά από το σπίτι μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Μπορεί να ακούσετε για αυτό από έναν φίλο ή έναν συνεργάτη. Μπορεί να έχετε έναν επισκέπτη ίσως για να σας βοηθήσει με κάτι που θέλετε. Θα είναι μια συναρπαστική ημέρα με πολύ ενθουσιασμό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε αυτοπεποίθηση και θα έχετε την σωματική ενέργεια να επιτύχετε ότι πρέπει. Θα είστε σε καλή θέση για να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην δουλειά σας. Μην φοβάστε τίποτα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Να περιμένετε πολύ πνευματικό ενθουσιασμό σήμερα. Θα μάθετε κάποια σημαντικά νέα που θα χρειάζονται δράση από τη πλευρά σας και θα σας προσφέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ίσως χρειαστεί να περάσετε λίγο χρόνο στο αυτοκίνητο και να κάνετε συναντήσεις στην περιοχή σας. Ίσως αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι αλλά θα πρέπει να χαλαρώσετε. Η εξάντληση ίσως μπει εμπόδιο στην παραγωγικότητά σας τώρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιο άτομο που νομίζατε ότι είναι φίλος και σύμμαχός σας θα πει κάτι που θα σας ενοχλήσει πολύ. Η αυτόματη αντίδρασή σας είναι να διαγράψετε αυτό το άτομο από την ζωή σας. Δείτε την κατάσταση διαφορετικά. Αυτό το άτομο πραγματικά σας κάνει χάρη.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Το δημιουργικό ταλέντο σας θα λειτουργεί έντονα σήμερα. Μπορεί να σας δοθεί μια ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ενθουσιασμό σας για να εξασφαλίσετε το καλύτερο που μπορείτε και να κερδίσετε την αποδοχή των γύρω σας. Η διαίσθησή σας λειτουργεί επίσης έντονα και ενισχύει την φαντασία σας και τις επαφές σας με τους άλλους. Περάστε καλά σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν και η διάθεσή σας γενικά είναι πολύ προσγειωμένη και σταθερή θα υπάρχουν κάποια γεγονότα μέσα στην ημέρα όπου μπορεί να σας χαλάσουν την ισορροπία. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Το να δουλέψετε με ομάδες σήμερα ίσως είναι πολύ ελκυστικό σήμερα ειδικά αν οι ομάδες σχετίζονται με φυσικές δραστηριότητες. Είναι μια υπέροχη ημέρα για ομαδικά αθλήματα ή για yoga. Μπορεί να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι μαζί με φίλους. Λίγη περιπέτεια υπάρχει γύρω σας. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μιλάτε πολύ, ίσως σε μια προσπάθειά σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Να ξέρετε ότι μπορεί να απομακρύνετε τα άτομα που πραγματικά χρειάζεστε στο πλευρό σας. Το κουτσομπολιό με τους άλλους δεν είναι καλή ιδέα. Κρατήστε τις κρίσεις για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ένα νέο, συναρπαστικό σχέδιο ή κάποια ευκαιρία ίσως σας παρουσιαστεί σήμερα. Μπορεί αν σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο ή έναν φίλο. Κάτι πάνω στο οποίο δουλεύετε εδώ και καιρό ίσως τελικά πραγματοποιηθεί. Θα σας προσφέρει ενθουσιασμό για να προχωρήσετε. Μην περιμένετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε πολύ καλή θέση σήμερα. Αν αναζητάτε νέα δουλειά είναι καλή ημέρα να κάνετε συνεντεύξεις και να συναντήσετε πιθανούς εργοδότες. Θα κάνετε πολύ θετική εντύπωση. Δεν γίνετε να κάνετε λάθος.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ελάτε σε επαφή με φίλους που μένουν ή δουλεύουν μακριά και ίσως σας εμφανιστούν έτσι νέες ευκαιρία. Μπορεί να σκέπτεστε να κάνετε ένα ταξίδι, ίσως σε μια άλλη χώρα. Μια ευκαιρία να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο ίσως έρθει μέσα από φίλους. Πολλά συμβαίνουν αλλά θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Ότι συμβεί σήμερα είναι πολύ σημαντικό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος στην δουλειά σας θα κάνει πολλά για εσάς και αυτό θα κάνει την διαφορά σε εσάς. Μια κατάσταση που φαινόταν άλυτη τώρα προχωρά καλά. Οι φίλοι σας στην δουλειά είναι μεγαλύτεροι σύμμαχοι από ότι νομίζετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Νέες επενδυτικές ευκαιρίες ίσως σας παρουσιαστούν σήμερα. Μπορεί να είναι επενδύσεις χρονικές, χρημάτων ή άλλων πόρων. Μπορεί να σκεφθείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να ενθουσιάζεται τόσο πριν σκεφθείτε τα υπέρ και τα κατά. Μπορεί να θέλετε να συμβουλευθείτε έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για ένα ρομαντικό βράδυ σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επαφή με τους άλλους σε συναισθηματικό επίπεδο και όχι μόνο πνευματικό είναι το κλειδί σήμερα. Να θυμάστε ότι οι συνεργάτες σας και αυτοί με τους οποίους έρχεστε σε επαφή στην δουλειά έχουν συναισθήματα όπως εσείς.

astro-live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σου σπάει τα νεύρα; – Mάθε το μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου και λάβε τα μέτρα σου

Μην τον ερωτευτείς ποτέ: Αυτό είναι το ζώδιο που ΔΕΝ πρόκειται να αγαπήσει ποτέ αληθινά!

Τι ζώδιο είσαι; Αυτό είναι το μακιγιάζ που σου ταιριάζει

loading...