Το Σαββατοκύριακο αυτό, 6 και 7 Αυγούστου, αναμένεται κάπως δύσκολο, αφού ο Ερμήςαπό το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει Τετράγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα Αντίθεσημε τον Ποσειδώνα.
Με τέτοιες όψεις, προσέχουμε για να… έχουμε:

Επίθεση:
Η γενική ατμόσφαιρα αυτού του Σαββατοκύριακου θα έχει επικοινωνιακή αβεβαιότητα και μία αδικαιολόγητη ασυνεννοησία. Πολλές από τις προσδοκίες μας θα διαψευστούν και πολλές υποσχέσεις θα αποδειχθούν ψεύτικες. Η γενική τάση για εξαπατήσεις αλλά και για ψευδαισθήσεις, θα φέρουν ανεξήγητες καταστάσεις και γεγονότα, που με τη σειρά τους θα φέρουν απογοητεύσεις.

Άμυνα:
Για να καταφέρουμε να γλιτώσουμε από την δυσάρεστη επιρροή των όψεων αυτού του Σαββατοκύριακου, οφείλουμε να παραμείνουμε λογικοί, να είμαστε προσγειωμένοι, να μην εμπιστευόμαστε τους πάντες αλόγιστα, να στηρίξουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας σε γερές βάσεις, να προετοιμαστούμε για σημαντικές διαψεύσεις, να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να αποφύγουμε να δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσουμε και να είμαστε προσεκτικοί σε οποιαδήποτε μετακίνηση!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Φρόντισε θέματα υγείας και εργασίας που σε απασχολούν με λογική και σύνεση. Έρχονται κάποιες διαψεύσεις στις προσδοκίες σου που πιθανόν να σε απογοητεύσουν. Μην αγχώνεσαι και μην παρασύρεσαι από υπερβολές!

ΤΑΥΡΟΣ: Επιστράτευσε σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον έρωτα και καλύτερα απέφυγε επιπολαιότητες, μεγάλα ψεύτικα λόγια  και εξιδανικεύσεις ανθρώπων και καταστάσεων, γιατί δεν θα γλιτώσεις τις απογοητεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θέματα οικογένειας και ακινήτων, ζητούν την άμεση υπεύθυνη αντιμετώπιση σου, γιατί τώρα κάποια πράγματα αλλάζουν χωρίς να το περίμενες. Μην προσεγγίζεις τώρα το παρελθόν, γιατί θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο κοινωνικός περίγυρος σου περίγυρος σε απογοητεύει με παραπλανήσεις και στην χειρότερη των περιπτώσεων με προδοσίες. Πρόσεξε τι λες και που.

zw

ΛΕΩΝ: Ένα οικονομικό ζήτημα που θα προκύψει και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να το χειριστείς σωστά. Ο ερωτικός τομέας φέρνει απογοητεύσεις και σημαντικές διαψεύσεις, αν δεν είσαι προετοιμασμένος και έντιμος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρόσεξε κάθε σου επαφή, επικοινωνία, μετακίνηση και σχέση. Μετρίασε πολύ τα λόγια σου και μην πιστεύεις πολλά από αυτά που σου λένε. Πείσε τον εαυτό σου να είναι έντιμος αλλά και καχύποπτος προς τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Μία εσωτερική αβεβαιότητα και σύγχυση δεν σου επιτρέπει να δεις κατάματα την αλήθεια με αποτέλεσμα να απογοητευτείς από παρασκηνιακές κυρίως ενέργειες εις βάρος σου που αποκαλύπτονται, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσγειωμένος. Μην επιμένεις σε ψευδαισθήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο φιλικός τομέας απαιτούν το πιο ειλικρινές και έντιμο πρόσωπο σου, ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνιακά, γιατί αλλιώς κινδυνεύουν σημαντικές για σένα σχέσεις. Παράλληλα, προσπάθησε και εσύ με τη σειρά σου να μην εμπιστεύεσαι τους πάντες, πριν επιστρατεύσεις λογική!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο επαγγελματικός και οικογενειακός τομέας, αλλάζει όλα τα δεδομένα σου και ίσως απογοητευτείς αρκετά. Προσπάθησε να είσαι λογικός, υπεύθυνος, προετοιμασμένος και ψύχραιμος, ώστε να αντιμετωπίσεις  σωστά τις καταστάσεις και να προστατέψεις την καλή κοινωνική σου εικόνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταμάτα να εμπιστεύεσαι τον οποιοδήποτε τώρα και φρόντισε και εσύ να είσαι απόλυτα ειλικρινής, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου και φρόντισε να οργανωθείς σωστά πριν από κάποιο ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκκρεμότητες οικονομικές σε πνίγουν, λόγω δικής σου αμέλειας. Απέφυγε οικονομικές συμφωνίες τώρα, ερωτικά παραστρατήματα αλλά εξιδανικεύεις ερωτικές σχέσεις, μόνο μέσα από λόγια που ακούς.

ΙΧΘΥΣ: Η συντροφική ζωή εφιστά την προσοχή σου, κυρίως στην επικοινωνία. Οφείλεις να είσαι ειλικρινής και σωστός. Παράλληλα σταμάτα να παραμυθιάζεσαι με όμορφα λόγια ή άλλες επιφανειακές ερωτικές εκδηλώσεις.

oroskopos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου ανά δεκαήμερο

Η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί ευχάριστο κλίμα- Ποια ζώδια ευνοούνται;

Οι γυναίκες που δε γουστάρει να κάνει σχέση το κάθε ζώδιο- Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Τα καλύτερά μας σήμερα:

«Ο Λάτσιος είχε πέσει σε κατάθλιψη τότε…» – Απίστευτα αποκάλυψη από πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Το άλμπουμ των διακοπών τους στη Κεφαλονιά!

«Στον στρατό ήμουν κάτι σαν “Η Αλίκη στο Ναυτικό”»: Ποιος Έλληνας ηθοποιός έκανε αυτή την δήλωση;

loading...