ΚΡΙΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιό σας θα φέρει μια αναστάτωση στο χώρο των σημαντικών για εσάς σχέσεων και συνεργασιών, αφού οι γύρω σας μονό δεκτικοί δεν θα είναι στα θέλω σας. Παρά τη σύγχυση υπάρχουν και οι ευνοούμενοι γεννημένοι 12 έως 16/4ου που έχουν να περιμένουν κάποια συναισθηματική χαρά ή κάποιο κέρδος αυτή την εβδομάδα, ενώ οι 2 και 8/4ου χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ό,τι και αν κάνετε διότι οι ανατροπές είναι πολλές και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να σαμαρωθείτε με αυτές .Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι φανερό πλέον πως οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο είναι προ των πυλών και η υποψία τους έχει ήδη αρχίσει να σας αγχώνει και να σας αναστατώνει ψυχολογικά, μιας και σαν σταθερό ζώδιο που είσαστε δεν σας αρέσουν οι ανατροπές. Φυσικά, υπάρχουν και εδώ οι τυχεροί γεννημένοι 1, 2/5ου που τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για εσάς, καθώς κάτι καλό έρχεται – πρόταση θα είναι, συνεργασία θα είναι, έρωτας, πάντως κάτι έχετε να περιμένετε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις μέρες αυτές και κάτω από την επιρροή της έκλειψης πολλοί, είτε μέσα από κάποια πληροφορία που θα πάρετε είτε μέσα από ένα τυχαίο γεγονός, θα διαπιστώσετε ότι έχετε αναλώσει πολύ από το δυναμικό σας σε σχέση με χρόνο ή και με χρήμα για άτομα τα οποία δεν αναγνωρίζουν την προσφορά και το ενδιαφέρον σας. Φυσικά, υπάρχουν οι γεννημένοι 24 έως 30/5ου που είναι και οι πιο τυχεροί σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να δείτε φίλους, να βγείτε και να περάσετε όμορφα ό,τι και αν κάνετε.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...