Εσύ κάνεις συμβιβασμούς;

Εσύ κάνεις συμβιβασμούς;

Την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για επιστροφή σε φυσικές λύσεις, που θα φροντίσουν τον οργανισμό σου, εκ των έσω, με ήπιες υποαλλεργικές συνθέσεις έρχεται να ικανοποιήσει η νέα σειρά Sensi Pure 0% της Noxzema.

Η ολοκαίνουργια σειρά περιλαμβάνει ένα αποσμητικό, σε σπρέι και roll-on, που προσφέρει προστασία και φρεσκάδα για 48 ώρες μέσα από μια αγνή σύνθεση που είναι απαλλαγμένη από άλατα αλουμινίου, ενώ ακόμη είναι alcohol & parabens free. Επίσης, η γκάμα της Sensi PURE 0% συμπληρώνεται από το αντίστοιχο αφρόλουτρο με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για να ελαχιστοποιεί τις αλλεργικές αντιδράσεις, ενώ ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Διαβάστε παρακάτω...

Λίγα λόγια για τη Sensi Pure 0%

Το αφρόλουτρο, χάρη στη σύνθεση και το υπέροχο υποαλλεργικό του άρωμα, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης από τη μια πλευρά, αλλά παράλληλα καταφέρνει και να καθαρίσει αποτελεσματικά αλλά και να προσφέρει μία εμπειρία περιποίησης και φροντίδας με τον πλούσιο αφρό του αλλά και το μοναδικό του άρωμα, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά ακόμα για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Οι βιταμίνες Β και το εκχύλισμα βαμβακιού που περιέχουν, ενισχύουν και προστατεύουν την επιδερμίδα.

Το αποσμητικό της σειράς Sensi Pure 0%, σε spray και roll-on, δεν περιέχει άλατα αλουμινίου και είναι alcohol & paraben free, προσφέροντας προστασία και φρεσκάδα που διαρκεί έως και 48 ώρες μέσα από ένα απαλό και διακριτικό άρωμα! Τέλος, η αγνή σύνθεσή του, σέβεται τη φυσιολογική χλωρίδα της επιδερμίδας και δεν αφήνει λευκά σημάδια στα αγαπημένα σου μαύρα ρούχα!