Kate Middleton: Το εύκολο και σικάτο χτένισμα που θα κάνουν όλες φέτος το καλοκαίρι!

Θα γίνει trend!

Kate Middleton: Το εύκολο και σικάτο χτένισμα που θα κάνουν όλες φέτος το καλοκαίρι!

Ένα πολύ εύκολο και σικάτο χτένισμα επέλεξε να κάνει η Kate Middleton και θα γίνει σίγουρα trend και θα το κάνουν πολλές γυναίκες φέτος το καλοκαίρι.

Σας θυμίζει όμως κάτι το hair style της; Εμάς πάντως, ναι!

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William συνόδευσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ σε παρουσίαση κήπου που έφτιαξε η δούκισσα και η πριγκίπισσα σίγουρα ξεχώρισε.

Η δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε με floral Erdem φόρεμα, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε πλεξούδες στα που μας θύμισε το hair look της Daenerys από την επιτυχημένη σειρά Game of Thrones της οποίας είναι και fun!

Για αυτό κορίτσια συντονιστείτε! Θα γίνει trend του καλοκαιριού!

Η Kate Middleton φόρεσε sneakers που κοστίζουν μόλις 45 ευρώ!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να ασχολούμαστε συχνά με τα ταξίδια του πρίγκιπα Harry και της δούκισσας του Sussex, Meghan Markle, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι οι μόνοι που ετοίμασαν τις βαλίτσες τους για ταξίδι.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ταξίδεψαν μέχρι το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας για διήμερη επίσκεψη στη χώρα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω τους και συγκεκριμένα στην Kate.

Η δούκισσα του Cambridge άφησε για λίγο τα formal φορέματα και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που συνηθίζει να επιλέγει και δημιούργησε ένα casual look που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το ζευγάρι πέρασε την ημέρα του στο Windsor Park Stadium και το Roscor Youth Village, παίζοντας ποδόσφαιρο με παιδιά.

Τι φόρεσε όμως η Kate Middleton; Η δούκισσα φόρεσε ένα μαύρο skinny jean με λευκό Ralph Lauren πουλόβερ και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι New Balance sneakers σε μπλε απόχρωση και ένα Barbour Longshore Quilted μπουφάν. Αυτό που ενθουσίασε όμως τους fans της Kate Middleton είναι πως τα sneakers της κοστίζουν μόλις 45 ευρώ.

undefined

undefined