Coverderm Perfect Face: Tο απόλυτο αδιάβροχο make-up προσώπου που διαρκεί όλη την ημέρα!

Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς

Coverderm Perfect Face: Tο απόλυτο αδιάβροχο make-up προσώπου που διαρκεί όλη την ημέρα!

Όταν το must είναι πρόσωπο χωρίς ψεγάδι, απαιτείται ένα make-up υψηλών προδιαγραφών! Η καλύτερη επιλογή είναι ένα προϊόν που θα παραμένει στο δέρμα σταθερό και αναλλοίωτο όλο το 24ωρο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή το περιβάλλον (κρύο, αέρας, υγρασία, ζέστη, ξηρή ατμόσφαιρα), αλλά και από τις αυξημένες απαιτήσεις της έντονης καθημερινότητας!

Ένα make-up ικανό επίσης να καλύψει κάθε μικρή ατέλεια στο δέρμα, όπως ένα σπυράκι, ευρυαγγείες ή καφέ κηλίδες. Αλλά και ένα make-up που θα φωτίσει την επιδερμίδα και θα της χαρίσει ομοιόμορφο χρώμα όλη την ημέρα! το γραφείο ή τη βραδινή έξοδο, αλλά και στις εξωτερικές δραστηριότητες. ΢τις εξορμήσεις στο βουνό ή τη θάλασσα. Αλλά και στις μοναδικές στιγμές της ζωής μας, που θέλουμε να είμαστε τέλειες!

Για τέλεια επιδερμίδα, το αδιάβροχο make-up PERFECT FACE της COVERDERM είναι ένα μοναδικό make-up που δε θα σε προδώσει ούτε μια στιγμή της ημέρας!

Tο PERFECT FACE της COVERDERM χαρίζει φωτεινότητα και χρωματική ομοιογένεια στην επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως προσφέρει υψηλή κάλυψη σε ήπιες δερματικές ατέλειες.
Tο PERFECT FACE της COVERDERM, δοκιμασμένο επί σειρά ετών στα τροπικά κλίματα της Ασίας και της Αμερικής και τα ζεστά καλοκαίρια της Μεσογείου, είναι το μόνο που εγγυάται, με κλινικές μελέτες, αναλλοίωτο αποτέλεσμα όλη την ημέρα!

COVERDERM | Αγίας Γλυκερίας 11, 11147 Αθήνα, Τηλ.: 2012131701, e-mail: inbox@farmeco.com

Tο PERFECT FACE είναι ένα άνυδρο make-up, εξαιρετικά πλούσιο σε φυσικές χρωστικές, εξασφαλίζοντας υψηλή καλυπτική ικανότητα. Είναι σχεδιασμένο ώστε να παραμένει αναλλοίωτο στο δέρμα, χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα όλο το 24ωρο! Η σύνθεσή του με κερί μελισσών και μαλακτικούς παράγοντες, εξασφαλίζει κρεμώδη υφή και προσδίδει εξαιρετική ευκολία στο άπλωμα.

Xάρη στην κλινικά επιβεβαιωμένη μη φαγεσωρογόνο ιδιότητά του, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα.

Το PERFECT FACE είναι 100% αδιάβροχο, προσφέροντας 24ωρη παραμονή στο δέρμα και πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα.

Tο PERFECT FACE εξασφαλίζει: - Υψηλή κάλυψη, καθώς καλύπτει τις πιο συχνές ατέλειες του προσώπου, όπως ακνεϊκές βλάβες, κοκκινίλες, ευρυαγγείες, καφέ κηλίδες, φακίδες. - Φωτεινότητα και χρωματική ομοιογένεια στη θαμπή και άτονη επιδερμίδα. - Αντηλιακή προστασία με SPF 20. Συνδυάζει ορυκτά φωτοανακλαστικά και οργανικά φίλτρα, που προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας UVΒ και UVA και από τη φωτογήρανση.

Το PERFECT FACE της COVERDERM κυκλοφορεί σε 11 φυσικές αποχρώσεις. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μη φαγεσωρογόνο. Δε φράσσει τους πόρους και συγχρόνως επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Είναι υποαλλεργικό προϊόν και κλινικά ελεγμένο.

PERFECT FACE της COVERDERM - ΕΦΑΡΜΟΓΗ Εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα από το PERFECT FACE στο χέρι μας. Απλώνουμε ταμποναριστά με τις άκρες των δαχτύλων μας για την τέλεια εφαρμογή και «σβήνουμε» στα όρια της περιοχής εφαρμογής για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

TIP ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Για τέλειο αποτέλεσμα, συστήνεται η χρήση της loose powder FINISHING POWDER ή της COMPACT POWDER της COVERDERM, ακολουθώντας τις προτεινόμενες οδηγίες χρήσης. Για απόλυτα φυσικό look, πιέζουμε ελαφρά με ένα νωπό χαρτομάντιλο!

Τα προϊόντα της COVERDERM θα τα βρείτε στα Φαρμακεία και σε Επιλεγμένα Καταστήματα Καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.