Αμαλία Κωστοπούλου: Αυτό είναι το μυστικό της για θεϊκό δέρμα!

Είναι απλό και κάνει θαύματα!

Αμαλία Κωστοπούλου: Αυτό είναι το μυστικό της για θεϊκό δέρμα!

Η Αμαλία Κωστοπούλου, διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά και μια φρέσκια, τέλεια επιδερμίδα!

Φυσικά, φροντίζει πολύ τον εαυτό της και δεν το κρύβει! Διαβάστε παρακάτω...

Η όμορφη Αμαλία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, λίγο μετά το τέλος της γυμναστικής της και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την άψογα ενυδατωμένη επιδερμίδα της!

Η Αμαλία Κωστοπούλου κάνει γυμναστική

Γι αυτόν το λόγο σας αποκαλύπτουμε τα... μυστικά της, όπως κατά καιρούς τα έχει η ίδια... ομολογήσει!

Η Αμαλία Κωστοπούλου κάνει μάσκα ομορφιάς

Συχνά κάνει μάσκες ομορφιάς, ενώ δεν παραλείπει ποτέ τον σωστό καθαρισμό!

"Το φθινόπωρο αλλάζω επίσης τελείως και τον τρόπο που περιποιούμαι το σώμα και το πρόσωπό μου. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι προτιμώ serums ή ελαφριές κρέμες, όμως το φθινόπωρο η βαθιά ενυδάτωση είναι το κλειδί για λαμπερό δέρμα, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και την θάλασσα. Άλλαξε λοιπόν τις ελαφριές κρέμες σου με πιο βαθιές και ενυδατικές. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι να πίνεις πολύ νερό. Ένας από τους στόχους μου είναι να πίνω 3 λίτρα την ημέρα! Εδώ και μια εβδομάδα το τηρώ πιστά και έχω δει τεράστια διαφορά στο δέρμα μου, αλλά ειδικά στα χείλη μου που δεν χρειάζονται πλέον καμία περαιτέρω ενυδάτωση! Ελπίζω να μου γίνει συνήθεια και να μην ξεχαστώ σε λίγες μέρες.

Τελευταία, προσπαθώ να κοιμάμαι νωρίς και να ξυπνάω επίσης πολύ νωρίς - πχ. 6.30 το πρωί - να κάνω γυμναστική, να φτιάχνω ένα γεμάτο πρωινό, και να διαβάζω τότε αντί για τα μεσάνυχτα. Όταν το κάνω αυτό έχω επίσης πάντα χρόνο να βαφτώ και να φτιάξω τα μαλλιά μου.", είχε δηλώσει σε συνέντευξή της!