3+1 μυστικά για υγιή μαλλιά στη θάλασσα και τον ήλιο

Αυτές οι λύσεις θα σας σώσουν!

3+1 μυστικά για υγιή μαλλιά στη θάλασσα και τον ήλιο

Η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά μας θαμπώνουν με τον ήλιο και τη θάλασσα και όσες μάσκες κι αν βάζουμε, τίποτα δεν μοιάζει να βοηθάει. Μήπως δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη τις σωστές λύσεις;

1. Aναγνωρίστε τη δύναμη του ντους, ανάμεσα στον ιδρώτα και το κολύμπι, με το σωστό σαμπουάν και την ενυδατική κρέμα. Μην κοιμάστε με αλάτι ή χλώριο στα μαλλιά σας.

2. Η ακτινοβολία του ήλιου είναι επιβλαβής και για τα μαλλιά μας, οπότε καλό είναι προτού βουτήξουμε ή εκτεθούμε στον ήλιο, να καλύψουμε τα μαλλιά μας με ένα τουρμπάνι ή με ένα λάδι που προστατεύει τα μαλλιά μας.

Τα μυστικά που δεν ήξερες για να μην καταστρέφεις τα μαλλιά σου στη θάλασσα!

3. Ξεχάστε το σεσουάρ για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά χωρίς σίδερα και ισιωτικά. Ποιές μπούκλες;

4. Αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα. Τα σφιχτά κοτσιδάκια τα ταλαιπωρούν ακόμη περισσότερο, και οι αλογοουρές σπάνε τα μαλλιά. Σωστή ενυδάτωση, σωστή περιποίηση, υγιή μαλλιά. Όσα παίρνει ο άνεμος…

Τα μυστικά για όμορφα και υγιή μαλλιά το καλοκαίρι!

Είστε καλεσμένοι σε γάμο; Τα καλύτερα μυστικά από τον Δημήτρη Σταματίου για τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά (Βίντεο)

Μήπως είστε καλεσμένοι σε γάμο; Εδώ θα μάθετε τα καλύτερα μυστικά από τον Δημήτρη Σταματίου για τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι -μα όλοι- αποφασίζουν να παντρευτούν! Αποκλείεται λοιπόν να μην έχεις να πας κι εσύ έστω και σε έναν γάμο.


Το Youweekly.gr φρόντισε να σου δείξει βήμα βήμα πως θα πετύχεις το πιο κατάλληλο μακιγιάζ για μια τέτοια περίσταση, καθώς και την απόλυτη καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά, αφού δεν είναι άλλο από το wet look.

Ο Δημήτρης Σταματίου είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και αγαπημένους make up artist των επωνύμων, ετοίμασε για εσάς ένα βίντεο για να σας μάθει όλα τα μυστικά του για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: