Το μακιγιάζ που ταιριάζει τρελά στις καστανές - Το έκανε η Ελένη Τσολάκη

Oh, so natural!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram/@elenitsolaki
Instagram/@elenitsolaki

Η γλυκιά παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, προτιμά τις γήινες αποχρώσεις σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη, ενώ αγαπημένο της χτένισμα δεν είναι άλλο από ένα ανάλαφρο wavy look, που συμπληρώνει ιδανικά το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

How to:

Αφού περιποιηθείς καλά την επιδερμίδα σου άπλωσε μια ιδέα από ένα υγρό ματ make-up σε μέτωπο, ζυγωματικά και πηγούνι για ομοιόμορφη κάλυψη. Στη συνέχεια περιέγραψε τα πάνω και κάτω βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι και μετά εφάρμοσε μια καφέ σκιά σε όλο το καπάκι συμπληρώνοντας με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Μόλις τελειώσεις πέρασε μερικές πινελιές από ένα ροδακινί ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα γήινο ματ κραγιόν. Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με το σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα δημιούργησε ανάλαφρους κυματισμούς. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν αφρό μαλλιών που θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο hair-look.

Tip:

Επένδυσε σε μια εξειδικευμένη αγωγή για τη φροντίδα των ματιών σου, που θα σου χαρίσει ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Έτσι, θα αναδείξεις και το γήινο αυτό μακιγιάζ.