Σάσα Μπάστα: Είναι αυστηρά κρεατοφάγος - Με αυτά τα tips διατηρείται σε φόρμα! Τρώει πίτσες, προφιτερόλ και...

Απίστευτο, αλλά το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Μπάστα παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 19/2 με τη γνωστή τραγουδίστρια να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τα μυστικά της και πως η ίδια καταφέρνει να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Βλέποντας κανείς το σώμα της θα έλεγε, πως κάνει σκληρή γυμναστική και αυστηρή δίαιτα αφού η Σάσα Μπάστα δεν έχει μέσα στα χρόνια σημαντικές αυξομειώσεις βάρους. Τα tips της λοιπόν για τέλειο κορμί είναι όλα αυτά, που ένας διατροφολόγος προτείνει να αποφύγεις.

Πιο αναλυτικά, η Σάσα Μπάστα έκανε γνωστό πως είναι κρεατοφάγος και πως δεν της αρέσουν καθόλου τα λαχανικά και ό,τι περιέχει μια σαλάτα. Junk food και γλυκά είναι τα αγαπημένα της και μάλιστα δεν τους αντιστέκεται ποτέ! (δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της μετά τη συμμετοχή της στη Φάρμα).

Οι αποκαλύψεις της Σάσας Μπάστα για τις διατροφικές της συνήθειες

«Δεν τρώω σαλάτες, τις σιχαίνομαι, είμαι καθαρή κρεατοφάγος, μου αρέσει πάρα πολύ ό,τι είναι ανθυγιεινό. Ορκίζομαι! Τώρα έφαγα μια πίτσα μόνη μου, ένα προφιτερόλ και δοκίμασα και κάτι κριτσίνια, καλά πήγε!

Μια φορά στη ζωή μου έκανα δίαιτα και θυμάμαι να κλαίω από τον πόνο, που είχα στην κοιλιά μου, αλλά ήταν η μοναδική φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να είχα βάλει κιλά και έλεγα: ''Δε γίνεται, δεν είμαι εγώ αυτό''. Δεν έτρωγα τίποτα», είπε η Σάσα Μπάστα.

Φωτογραφίες με το κορμί της Μπάστα στην παραλία

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από τον Αύγουστο του 2022. Η Σάσα Μπάστα πόζαρε με πορτοκαλί μπικίνι και ηλεκτρονικό τσιγάρο και τόσο οι θαμώνες της παραλίας όσο και οι followers της δε σταμάτησαν να θαυμάζουν το καλλίγραμμο κορμί της! Φυσικά, οι αναλογίες τις τραγουδίστριας - δύο χρόνια μετά - παραμένουν το ίδιο εντυπωσιακές.

Εγκεφαλικά προκάλεσε με το κορμί της η Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα έχει κορμί με ιδανικές αναλογίες

Πηγή φωτογραφιών: Instagram