MasterChef 6: Γλέντι στο Twitter με τον Σωτήρη Κοντιζά - «Όταν ξεχνάς να βάλεις χρωμοπαγίδα»

Στο στόχαστρο οι στυλιστικές επιλογές του Σεφ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Γλέντι στο Twitter με τον Σωτήρη Κοντιζά - «Όταν ξεχνάς να βάλεις χρωμοπαγίδα»

Μερικοί τον γνωρίζουν σαν ένα από τους καλύτερους Έλληνες chef, άλλοι τον αναγνωρίζουν από την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του MasterChef, ενώ ορισμένοι τον ξεχωρίζουν για τις στυλιστικές του επιλογές. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά.

Στο στόχαστρο του Twitter το στυλ του Σωτήρη Κοντιζά

Οι τρεις κριτές του ριάλιτι για ακόμη μια φορά έχουν κλέψει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού. Η τριάδα της...φωτιάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, είναι σίγουρα τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων. Φέτος δεν είναι μόνο το MasterChef σε άλλο επίπεδο, αλλά και το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός των κριτών.

Το στυλ του Σωτήρη Κοντιζά έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του χιούμορ τόσο των συναδέλφων του, Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη αλλά και των χρηστών του Twitter, που έχουν διχαστεί και τον κοσμούν με πολλά κοσμητικά επίθετα. Σε άλλες περιπτώσεις ο Κοντιζάς διχάζει το Twitter για το χιούμορ και τα περίεργα σκηνικά που τους χαρίζει.

Από την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ο κ. Κοντιζάς ξεχώρισε με το στυλ του. Λιτό, κομψό και με ρούχα με ιδιαίτερες ραφές και υφάσματα. Το μαύρο χρώμα στις επιλογές του είχε πάντα εξέχουσα θέση όπως και τα αγαπημένα του sneakers. Φέτος όμως το παιχνίδι παίζεται αλλίως. Το ίδιο και το dress code του Σεφ.

Και το Twitter γλεντάει.

Το Twitter "κατακεραύνωσε" τον Δημήτρη Ταϊρίδη ως τον χειρότερο παίκτη ever

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο μαγειρικό ριάλιτι του STAR, καθώς όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 6 οι εντάσεις δεν είχαν τέλος ανάμεσα στους παίκτες αλλά και την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter συχνά κάνουν διάφορα σχόλια για τις συμπεριφορές των παικτών καθώς τίποτα δεν τους περνάει απαρατήρητο.

Έτσι λοιπόν, έδωσαν για άλλη μια βραδιά το παρόν αφού δεν δίστασαν να ψηφίσουν τον χειρότερο παίκτη ever. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς ο Μπόμπενας όπως τον αναφέρουν οι χρήστες στα social media. Η κύρια αιτία ωστόσο είναι το γεγονός πως αναφέρθηκε για συνωμοσίες κάτι που ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άφησε απαρατήρητο και πήρε θέση.