''Και κουλτουριάρα και σέξι, τη συμπάθησα λίγο'' - Έλαμψε η Φαίη Σκορδά στα «Νούμερα» και το twitter την προσκύνησε

Βρήκαμε και το άλλο της ταλέντο, πέρα από την παρουσίαση...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Και κουλτουριάρα και σέξι, τη συμπάθησα λίγο'' - Έλαμψε η Φαίη Σκορδά στα «Νούμερα» και το twitter την προσκύνησε

Eίχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες ότι η Φαίη Σκορδά θα έκανε μια guest εμφάνιση στην νέα παραγωγή της ΕΡΤ «Τα νούμερα», που σήμερα 23/9 προβάλλεται το δεύτερο επεισόδιο. Η σειρά χαρακτηρίζεται από ποιότητα αλλά και από έξυπνο χιούμορ και δε θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, αφού βασικός συντελεστής είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς, ενώ πολλοί ακόμα καλλιτέχνες έκαναν την εμφάνισή τους, όπως η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Φαίη λοιπόν στο μικρό της διάλειμμα από το «Πρωινό μας» έκανε και ένα πέρασμα από την ΕΡΤ και ήδη στα λίγα λεπτά που προβάλλεται η σκηνή της στο επεισόδιο έχει ενθουσιάσει το κοινό. Η ίδια κλήθηκε να υποδυθεί τον εαυτό της και να συναντηθεί με τον δημοφιλή τραγουδοποιό σε μια απολαυστική σκηνή. Κατά την ερμηνεία της όμως είχε και ένα απρόοπτο, αφού η σειρά διακόπηκε για να μεταδοθεί η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Γ.Σ του ΟΗΕ, με το twitter να βρίσκει ''ψωμάκι''.

Αποθέωση για τη Φαίη Σκορδά μετά την εμφάνιση στα «νούμερα»

«Οπότε, Φοίβο μου, τι σημαίνει για σένα αυτό το νέο ξεκίνημα;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά και η συνέντευξη ξεκίνησε στο καμαρίνι το Φοίβου Δεληβοριά. Μαζί με τη συνέντευξη ξεκίνησαν και τα ''τιτιβίσματα'' στο twitter...

Το story της σειράς «Τα νούμερα» που κάνει θραύση στο twitter

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που οι μέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη "Μάντρα", σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες.

Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει -και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η "Μάντρα".

Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του μια ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα "νούμερα" του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό-μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα-τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός).

Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά "νούμερα" και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.