Προσφορά: Τα μποτάκια στα Bershka που έκαναν θραύση το χειμώνα μόνο με 19,99 ευρώ

Είναι 44% κάτω πλέον στην τιμή

Προσφορά: Τα μποτάκια στα Bershka που έκαναν θραύση το χειμώνα μόνο με 19,99 ευρώ

Μια προσφορά "φωτιά" τρέχει αυτή τη στιγμή στα καταστήματα Bershka όλων των περιοχών! Τα μποτάκια που κατάφεραν τον χειμώνα του 2020 να κάνουν πραγματική θραύση τώρα αντί για 35,99 ευρώ που ήταν η αρχική τους τιμή μπορείς να τα βρεις μόνο με 19,99 ευρώ!

Δεν είναι παπούτσια που θα φορέσεις σίγουρα ούτε την Άνοιξη ούτε το καλοκαίρι αλλά είναι παπούτσια που σίγουρα δεν θα βγάλεις από πάνω σου τον επόμενο χειμώνα κι αν μας ρωτάς γιατί πρέπει να τα αγοράσεις θα σου δώσουμε έναν μόνο λόγο, γιατί θα είναι αρκετός. Είναι σε προσφορά, κορίτσια, είναι σε προσφορά!

Ποια γυναίκα δεν αγαπά να ψωνίζει στην μισή και ακόμα χαμηλότερη τιμή fashion items? Επειδή ξέρουμε πως καμία δεν μπορεί να αντισταθεί τρέχα γρήγορα στα πλησιέστερα καταστήματα Bershka της περιοχής σου και αναζήτησε τον παρακάτω κωδικό.

Sock-style high-heel ankle boots with shimmer

ΑΝΑΦ. 5955/031/080

Από 35.99€ τώρα μόνο 19.99 €

Bershka μποτάκια

Bershka μποτάκια προσφορές

Επίσης, να σε ενημερώσουμε πως στα καταστήματα Zara έχει προκληθεί φρενίτιδα με τα νέα τζιν παντελόνια που ονομάζονται wide legs! Πρέπει να τα δεις οπωσδήποτε γιατί είναι τόσο σούπερ!

Μπουφάν μόνο με 17,99 ευρώ στα Bershka - Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις

Αυτή την προσφορά από τα Bershka δεν πρέπει να την χάσεις αφού σου δίνουν την επιλογή να βάλεις στην ντουλάπα σου ένα μπουφάν με μόνο 17,99 ευρώ. Και συγκεκριμένα, ένα μπουφάν που είναι στο πιο απίστευτο χρώμα, αλλά και στο στιλ που έχουν τα πιο hot κομμάτια της σεζόν.

Οι εκπτώσεις μπορεί σιγά σιγά να φτάνουν στο τέλος τους, μιας και γιατί τα περισσότερα κομμάτια έχουν εξαντληθεί, ωστόσο ακόμη μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο must fashion items αν πάντα ψάξεις σωστά και έξυπνα.

Εγώ έκανα μια γύρα στην διαδικτυακή σελίδα των Bershka και δεν γινόταν να μην σου παρουσιάσω αυτό το μπουφάν! Είναι σε puffer style, γκρι και από ότι βλέπουμε πολύ ζεστό. Μάλιστα, πλέον αυτά τα μπουφάν δεν φοριούνται μόνο στα... χιόνια αλλά και στην καθημερινότητα του, όπως έχουμε πει πάντα με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Πρόκειται λοιπόν για το καπιτονέ τζάκετ με δύο τσέπες και κούμπωμα μπροστά με φερμουάρ. Για να το βρεις σίγουρα αγόρασε το διαδικτυακά μόλις με 17,99 ευρώ εδώ.

Τέλος, αν γενικά σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το στιλ και την εμφάνισή σου σε... προκαλούμε! Θα φορούσες ποτέ αυτά τα μποτάκια με το συγκεκριμένο μοβ φόρεμα; Fashion bloggers το έχουν τολμήσει!

undefined