Με τοπάκι όλο στρας η Πάολα - Έγινε «δυναμίτης» στην πίστα

Το βίντεο έχει άπειρες προβολές για αδιανόητο λόγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τοπάκι όλο στρας η Πάολα - Έγινε «δυναμίτης» στην πίστα

Η Πάολα εμφανίστηκε με τοπάκι όλο στρας και έμοιαζε σαν «δυναμίτης» στην πίστα. Αυτό το look πραγματικά δεν ξανά έγινε και η εν λόγω εμφάνιση ήταν από τις καλύτερες της σεζόν. Άλλωστε η ίδια πάντα συζητιέται για τις στιλιστικές της επιλογές.

Η τραγουδίστρια, έκανε ρεκόρ επιτυχίας μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και μάλιστα το σχήμα μεταφέρθηκε αυτούσιο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Άλλωστε την ανακοίνωση έκανε η Πάολα πριν λίγες ημέρες με σχετικό post στο Instagram.

Εμείς, κάναμε μια αναζήτηση στο Instagram της και εντοπίσαμε ένα βίντεο το οποίο έχει άπειρες προβολές. Στο συγκεκριμένο, η Πάολα φοράει τοπάκι όλο στρας και έχει γίνει δυναμίτης στην πίστα από το χορό, Η κίνησή της θυμίζει χαλαρά Shakira και το παντελόνι γεμάτο κρόσσια αποτυπώνει την... δυναμική της για τα καλά.

Ιδού το σχετικό post:

Δείτε και ένα άλλο post της που έκανε χαμό - Την γέμισαν πανέρια με λουλούδια

Πάολα: Έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια που δεν ήταν όλο στρας- Αποκαλύφθηκε η κοιλιά της και έγινε «έκρηξη» σαν από δυναμίτη

Η Πάολα έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια! Αποκαλύφθηκε η κοιλιά της και έγινε «έκρηξη» αφού έχει κορμάρα! Δείτε την κι εσείς...

Η τραγουδίστρια, έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz! Η Πάολα γράφει την δική της ιστορία και η κάθε της εμφάνιση, είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Να θυμίσουμε εκείνη με το κοντό της φόρεμα που έκανε ρεκόρ!

Η πιο πρόσφατη ωστόσο, είναι από τις top της, αφού είναι και από τις πιο εκκεντρικές! Η Πάολα έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά! Έγινε έκρηξη κανονικά στο μαγαζί που εμφανίζεται και λογικό, μιας και οι άντρες δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της... Ιδού λοιπόν: