Πώς τρώνε τη σαλάτα τους οι διάσημες: Τα υλικά που τις κρατούν στα κιλά τους!

Πώς τρώνε τη σαλάτα τους οι διάσημες: Τα υλικά που τις κρατούν στα κιλά τους!

Όποια διάσημη κι αν ρωτήσεις τι τρώει, η απάντηση είναι "σαλάτα".


Τα υλικά μιας σαλάτας, εξάλλου, τους εξασφαλίζουν ότι δεν θα πάρουν κιλά, θα λάβουν τις απαραίτητες βιταμίνες και συστατικά για την υγεία και την επιδερμίδα τους, και αποτελούν, πραγματικά, την ιδανική λύση για ελαφρύ μεσημεριανό στα busy schedule τους.

Μια ματιά στις σαλάτες που προτιμούν οι διάσημες θα σε πείσει για τις άπειρες επιλογές σε θρεπτικά και νόστιμα υλικά και θα σε κάνει πεις "θα δοκιμάσω!". Διαβάστε παρακάτω...

Chrissy Teigen: Είναι πολύ καλή μαγείρισσα η ίδια, έχει εκδώσει και βιβλίο με συνταγές, και η αγαπημένη της σαλάτα περιλαμβάνει μαρούλι, φέτες μήλου, κόκκινο κρεμμύδι, καρύδια και blue cheese, τα οποία περιχύνει με ξίδι και ελαιόλαδο.

Δείτε ακόμη: Ο Θάνος Ασκητής ξεκαθαρίζει: Γιατί οι γυναίκες πρέπει να αφήνουν τους άντρες να εκσπερματώνουν στο πρόσωπό τους; Οι ευεργετικές ιδιότητες του…

Beyonce: To διάστημα που ακολουθούσε χορτοφαγική διατροφή, η σταρ αγάπησε τη σαλάτα από κάλε, αγγούρια, καρότα, νόρι, κολιανδρό και ψημένα αμύγδαλα.

Δείτε ακόμη: Καιρός να σταματήσεις να ρουφιέσαι! Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις την κοιλιά των ονείρων σου!

bee

Selena Gomez: Η σαλάτα της περιλαμβάνει γαλοπούλα, αβοκάντο, φασόλια, και πρασινάδες. Τη συνοδεύει από μια σος ξίδι, ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και μουστάρδα Dijon.

Δείτε ακόμη :Θέλετε να κάψετε το λίπος στην κοιλιά; Αυτός ο χυμός είναι το μυστικό όπλο της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Δες πως να τον φτιάξεις…

Gisele: Το supermodel και ο σύζυγος της, Tom Brady, είναι διάσημοι μεταξύ άλλων και για το αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθούν. Η Gisele έχει δηλώσει ότι η σαλάτα από κάλε, τοματίνια, παντζάρια, μπρόκολο, γλυκοπατάτα, κινόα, αβοκάντο και νεροκάρδαμο είναι το αγαπημένο της μεσημεριανό.



Jennifer Aniston: Η αγαπημένη σαλάτα της ελληνοαμερικανίδας σταρ περιλαμβάνει πλιγούρι, αγγούρια, μαϊντανό, μέντα, κόκκινο κρεμμύδι, ρεβίθια, φέτα και φιστίκια.



Jessica Alba: Ο αγαπημένος της συνδυασμός, όπως έχει αποκαλύψει, είναι ψιλοκομμένα καρότα, τοματίνια, χυμός λεμονιού και ελαιόλαδο.

 





One of my favorite salads carrot+avocado+tomato with fresh lemon and olive oil dressing. Excited to use my new William Sonoma citrus juicer! #carrotavocadosalad #fresh #organic #yummy #kidfriendly


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις






Kate Hudson: Η σαλάτα που απολαμβάνει συνήθως το καλοκαίρι περιλαμβάνει ρόκα, καρπούζι, φέτα και εσαλότ (κρεμμύδι).

Miranda Kerr: Για το μεσημεριανό της ετοιμάζει μια σαλάτα από σολομό, σπανάκι, μάραθο, πράσινες ελιές, ντομάτα και καρότα, τα οποία έχει ψιλοκόψει και έχει περιχύσει με χυμό λεμονιού.

Julia Roberts: Η σαλάτα από πανσέτα, λαχανάκια Βρυξελλών, φιστίκια, τυρί Manchego (ισπανικό κίτρινο τυρί) και αβγά ποσέ, που απόλαυσε σε ένα δείπνο με τον φίλο της George Clooney, έμελλε να γίνει από τις αγαπημένες της.

Kim Kardashian: Είναι οπαδός της δίαιτας Atkins, και στα πλαίσια της διατροφής της τρώει συχνά σαλάτα που συνδυάζει σπανάκι, ψητό κοτόπουλο, και σος από φέτα (!).