Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη - σοκ: Τι ζούσε η 32χρονη Δώρα το τελευταίο διάστημα πριν δολοφονηθεί!

Αποκάλυψη - σοκ: Τι ζούσε η 32χρονη Δώρα το τελευταίο διάστημα πριν δολοφονηθεί!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 25.10.2017 14:24

Η Δώρα Ζεμπερη, τον τελευταίο καιρό ζούσε σε καθεστώς τρόμου. Κάτι ή κάποιος την φόβιζε, όπως αποκαλύπτουν οι δικοί της άνθρωποι.

Σε σημείο που έκανε ακόμα και ασφάλεια ζωής με συν δικαιούχους τα αδέρφια της . διαβάστε παρακάτω...

Ο δολοφόνος παραμένει εδώ και πέντε ημέρες ασύλληπτος. Η αδερφή της ορκίζεται να εκδικηθεί τον θάνατο της Η οικογένεια μέσω της δικηγόρου της κάνει έκκληση να εμφανιστούν αν υπάρχουν μάρτυρες του στυγερού εγκλήματος!«Λουκέτο» σε εργοστάσια πασίγνωστης ελληνικής εταιρείας: «Οι Γερμανοί μας εξαπάτησαν»

Η Δωρα Ζεμπερη είναι πιθανό να "προδώσει " το δολοφόνο της. Στα νύχια της βρέθηκε dna ξένου προς την ιδιά ατόμου και οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να ολοκληρώσουν το παζλ

Έχει γίνει ήδη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και οι τελευταίες συνομιλίες της ατυχής κοπέλας θα δείξουν με ποιους μιλούσε!Αποκάλυψη: Αυτό είναι το μεγάλο άλλοθι που έχει ο πατέρας της 32χρονης Δώρας!

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ένας άνδρας που γνώρισε η Δωρα Ζεμπερη λίγους μήνες πριν. Αυτός ο άνδρας δεν δέχτηκε ποτέ την απόρριψη της κοπέλας και φαίνεται ότι την ενοχλούσε ακόμα και στη δουλειά της όπως κατέθεσαν συνάδελφοι της ...

Τα χρέη του πατερά ήταν η αιτία που τα 3 από τα 4 παιδιά είχαν τεταμένες σχέσεις μαζί του ..Η γιαγιά της ατυχής κοπέλας αποκαλύπτει στο σταρ ότι ο γιος της ζήτησε και από εκείνη χρήματα για να ξεχρεώσει.

athensmagazine.gr

Share